Meghalt Pierce Brosnan lánya

2013.07.02. 7:13

Negyvenegy éves korában elhunyt Pierce Brosnan lánya, Charlotte Brosnan, aki három évig küzdött a petefészekrákkal.

Charlotte június 28-án Londonban hunyt el családja - férje, két gyermeke és két testvére - körében - írta a lap online kiadása. Lánya halálhírét a világhírű színész maga közölte hétfőn az amerikai People magazinnal.

Forrás: Northfoto
Charlotte Brosnan és édesapja 2006-ban

"Charlotte méltósággal, emberséggel és bátorsággal küzdött a rák ellen. (...) Imádkozunk érte és azért, hogy hamarosan megtalálják ennek a szörnyű betegségnek a gyógymódját" - fogalmazott Pierce Brosnan, aki első feleségét, Charlotte anyját is petefészekrákban veszítette el 1991-ben. A lány édesanyja első házasságából született, ám apja halála után Pierce Brosnan - öccsével együtt - örökbe fogadta.

Férjhez megy Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/legykepben/20130702-hosszu-katinka-magyar-uszono-ferjhez-megy-augusztusban-mondja-ki-a.html Gigi edzőjével fogy Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/legykepben/20130624-gaspar-evelin-magyar-celeb-azzal-az-edzovel-fogy-akivel-radics.html Befogták panírozni az énekesnőkethttp://www.life.hu/legykepben/20130628-zseda-es-radics-gigi-rantotthust-panirozott-becsbudapesten-rendezvenyen.html Így változik az életünk július 1-tőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130701-julius-elsejetol-rengeteg-szabaly-valtozott-es-szigorodott-magyarorszagon.html Retro esküvőt tart Baby Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20130628-baby-gabi-enekesno-retro-stilusu-eskuvot-tervez.html

Pierce Brosnanhalálsztárgyászhír