rajongó Attraction Lilu sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családjával Londonban kirándult az RTL Klub műsorvezetője, aki az odafelé úton belefutott az Attraction csapatába és azonnal közös fotót is készített velük - észlelte a Life.hu.

Lilu igazi rajongója a csapatnak, így nagyon örült annak, hogy összefutott velük a repülőgépen.

Forrás: Facebook/Lilu
Forrás: Facebook/Lilu

"A hétvégén a családommal Londonban jártunk. Az odafelé tartó gépen összetalálkoztam az Attractionnel, aminek azért is örültem nagyon, mert így személyesen gratulálhattam nekik. Ők éppen fellépésre igyekeztek, és nagyon kedvesek voltak! Igazán büszkék lehetünk rájuk! Ha gondoljátok, lájkoljátok őket! Én fogom" - írta az X-Faktor leendő házigazdája a legnagyobb közösségi oldalon.

Több hónapig utazgat a romatikos Katinkahttp://www.life.hu/legykepben/20130705-kunovics-katinka-ex-romanticos-enekesno-honapokig-utazgat-a-tengeren.htmlTevegelni készül Fábián Anitahttp://www.life.hu/legykepben/20130702-fabian-anita-a-tv2-sztarja-a-joban-rosszban-sorozat-szinesznoje.htmlFelnőttfilmekbe csábítják Szepesi Nikithttp://www.life.hu/legykepben/20130708-szepesi-nikolett-magyar-uszono-pornofilmes-ajanlatokat-kapott.htmlMilliárdost kosarazott ki Zalatnayhttp://www.life.hu/legykepben/20130708-zalatnay-sarolta-magyar-enekesno-milliardos-ferfit-kosarazott-ki-evekkel-ezelott.htmlLuxusnyaralással lepte meg édesanyját az énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130703-mujahid-zoli-enekes-hajozni-kuldte-edesanyjat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.