gyilkosság Fenyő János büntetőper Fővárosi Törvényszék tárgyalás Jozef Rohác
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tagadta bűnösségét a Fenyő János másfél évtizeddel ezelőtti megölésével vádolt két szlovák állampolgár a Fővárosi Törvényszéken kedden kezdődött büntetőperben.

A médiavállalkozót 15 éve végezték ki a II. kerületben egy hangtompítós gépfegyverrel. A vád szerint a hírhedt bérgyilkos, Jozef Rohác húzta meg a ravaszt. Ellene a négy halálos áldozatot követelő Aranykéz utcai robbantás ügyében is nyomoznak. A vád szerint két társával, Ladislav T. másodrendű vádlottal és Jozef H.-val készítette elő a cselekményt - írja az Origo, ahol élőben követheted a tárgyalás alakulását. Ő azonban kedden nem tett vallomást.

Fotó: Mudra László - Origo
Fotó: Mudra László - Origo

A tárgyalás

A tárgyaláson ismertetett korábbi nyomozati vallomása szerint Szlovákiában a tévéből értesült a leszámolásról. Hasonló védekezést adott elő vádlott-társa, aki elmondása szerint a gyilkosság idején hazájában italozott több napja, és verekedés miatt letartóztatták.

Lelépett a tárgyalásáról Stohl Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20130524-stohl-andras-szinesznek-birosag-ele-kellett-allnia-a-bortonpokol-cimu.htmlPistoriust perlik exbarátnőjének szüleihttp://www.life.hu/szorakozz/20130702-oscar-pistorius-parafutotol-varnak-anyagi-kompenzaciot-a-meggyilkolt-reeva-steenkamp.htmlMilliókra perlik a közönségdíjas Kocsis Korinnáthttp://www.life.hu/legykepben/20130624-kocsis-korinnat-a-miss-world-hungary-szepsegverseny-kozonsegdijasat-milliokra-perli.htmlÚjra képernyőn Szebeni István!http://www.life.hu/legykepben/20130609-szebeni-istvan-hirados-az-ozonenetwork-tevenel-folytatja.html10 percig tartott Oscar Pistorius perehttp://www.life.hu/legykepben/20130604-oscar-pistorius-mulabu-paralimpikon-peret-elhalasztottak-baratnojenek-meggyilkolasa-ugyeben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.