színész támadás gepárd nagymacska sztár Adam Sandler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Afrikai utazása során váratlan kalandban volt része az amerikai filmszínésznek, akire egy gepárd támadott rá. Ráadásul az esetről felvétel is készült.
Sandler meg akarta itatni a nagymacskát, amikor az váratlanul reagált és nekitámadott a népszerű humorista, színésznek. "Azt hittem, hogy meghalok. Azt gondoltam, hogy menten felfal, de beletörődtem"- árulta el Sandler egy talk show-ban. Mint kiderült, a felvadult állat egyszerűen prédának tekintette az itatója előtt térdelő Sandlert, ezért alakulhatott ki az életveszélyes helyzet.

Nézd meg a támadásról készült felvételt itt:
Műsorvezető lett Vastag Csabahttp://www.life.hu/legykepben/20130711-vastag-csaba-az-rtl-klub-sztarja-musorvezetonek-allt-egy-hetig.htmlSzita Bence gyilkosa: "Nem vagyok szörnyeteg"http://www.life.hu/legykepben/20130711-szita-bence-brutalis-korulmenyek-kozt-kivegzett-kisfiu-gyilkosa-nem-tartja.htmlMelegre vágyik Horváth Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130703-horvath-eva-a-viasat-musorvezetoje-nem-tudja-hol-nyaral.htmlLuxusapartmanban nyaralt az ismert sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130710-polyak-lilla-magyar-szineszno-es-homonnay-zsolt-magyar-szinesz-luxus.htmlCristofel szerepet kapott - Verebes István kiborulthttp://www.life.hu/legykepben/20130711-verebes-istvan-magyar-rendezo-kiborult-mert-vv-cristofel-szinhazi-szerepet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.