Balaton Sound buli illuzionista alkohol Danny Blue
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos mentalista nem hazudtolja meg a róla kialakult jókisfiús képet, lazább oldalát csak a szexmániás úszónőnek sikerült könyvében felfednie. Danny Blue kissé szokatlan módon bulizik - tudta meg a Life.hu.

Mintha egy divatlapból lépett volna ki, elegáns ing, ápolt ruházat jellemzi Danny Blue-t, aki a Balaton Sound forgatagában sem engedi el úgy igazán magát.

Fotó: Life.hu
Fotó: Life.hu

"Alkohol nélkül mulatok, figyelek arra, hogy mindig tiszta legyek. Régen előfordult, hogy ittam, akár túl sokat is, de az elmúlt években nem jellemző rám. Gyömbért iszom naranccsal, így szórakozom. Túl sokáig sem szoktam a szórakozóhelyen maradni, nem szeretem, ha záráskor velem mosnak fel, de azért nem is éjfél előtt megyek haza. Már az első nap lejöttünk, nekem csak ennyi a nyaralás, pár hosszú hétvége. A saját műsorom forgatása miatt nem tudok tervezni semmit, de jó ez így. Legeltetem a szemem a lányokon, fiatalok a csajok, szépek és nagy a vidámság, ez tetszik" - osztotta meg velünk Danny.

Csalók próbálják lehúzni a humoristáthttp://www.life.hu/legykepben/20130712-ihos-jozsef-humoristat-kato-neni-megszemelyesitojet-csalok-probaljak-atverni.htmlKirabolták Kárpáti Rebeka szépségkirálynőthttp://www.life.hu/legykepben/20130712-karpati-rebeka-miss-universe-hungary-2013-lekeste-a-balaton.htmlGepárd támadott rá Adam Sandlerrehttp://www.life.hu/legykepben/20130712-adam-sandler-amerikai-filmszineszre-ratamadott-egy-gepard.htmlMegasztárral állt össze Majkahttp://www.life.hu/legykepben/20130710-majoros-peter-majka-a-valo-vilag-egykori-sztarja-es-szakos.htmlMunkásszállóban lakott Bódi Gusztihttp://www.life.hu/legykepben/20130711-bodi-guszti-szulofalujaban-nagyecseden-folklor-musorral-szorakoztat.htmlMűsorvezető lett Vastag Csabahttp://www.life.hu/legykepben/20130711-vastag-csaba-az-rtl-klub-sztarja-musorvezetonek-allt-egy-hetig.htmlMelegre vágyik Horváth Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130703-horvath-eva-a-viasat-musorvezetoje-nem-tudja-hol-nyaral.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.