Balaton Sound 2013 Zamárdi fesztivál halálhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap reggel meghalt egy belga fiú a Balaton Soundon - írja egy belga portál. A rendőrség az Origo hírportálnak megerősítette a halálhír tényét, de a fesztivált szervező cég sajtósa cáfolja, hogy bárki meghalt volna a Soundon. A fesztivál szervezői szerint Siófokon történt haláleset.

Meghalt egy 21 éves belga fesztiválozó a Balaton Soundon írja a VTN belga hírportálra hivatkozva a 444.hu. A portál úgy tudja, az első vizsgálatok szerint a fiúnak reggel megállt a szíve.

A Life.hu helyszínen lévő munkatársa elmondta, a fesztivál szervezői nem tudtak az esetről. A fesztivált rendező cég sajtósa, Vető Viktória az MTI-nek cáfolta, hogy a fesztivál területén haláleset történt volna, Több hírportálnak elmondta azt is, hogy halálesetről nemcsak ők nem tudtak, hanem a fesztivál területén dolgozó orvosok, a siófoki mentők és a városi kórház dolgozói sem. Az MTI kérdésére hozzátette, tudomása szerint a haláleset Siófokon történt. Egyelőre nem tudni miért hozták összefüggésbe a halálesetet a fesztivállal.

Az Origo hírportálnak az Országos Rendőr-főkapitányság megerősítette egy belga fiatalember halálhírét. Ugyanígy megerősítette a halálhírt az MTI-nek is a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője is, aki helyszínre vonatkozó további részleteket nem közölt. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel az esettel kapcsolatban. A Siófoki Rendőrkapitányság eljárást indított az ügyben, amelyet közigazgatási eljárás keretében vizsgálnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.