Nádor Dávid Voice TV2 sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi se veled, se nélküled kapcsolatban áll Nádor Dávid és kislánya édesanyja, Helga. A pár hosszú ideig külön élt, de most újra együtt vannak és igyekeznek elkerülni azokat a konfliktusokat, amelyek azelőtt az elválásukhoz vezettek - tudta meg a Life.hu.

Nádor Dávidot a közönség a Voice-ban egyedülálló apaként ismerte meg, hiszen a fiú akkor már nem élt együtt kislánya édesanyjával, Helgával. A helyzet azóta megváltozott.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Néhány hónapja rendeztük a konfliktusainkat és ismét együtt vagyunk, ami nagyon jó mindannyiunknak. Igyekszünk sokkal okosabban élni, mint azelőtt, türelmesebben állni egymáshoz, hogy a valamikori problémáink ne jelenjenek meg újra az életünkben" - árulta el portálunk kérdésére Dávid hozzátéve, hogy a három és fél éves kislányuk is megérzi ezt a változást.

"Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, amióta újra egy család vagyunk, és ezt öröm látni. A nyarat is együtt töltjük, már meglátogattuk vidéken a családunkat és tervezünk még belföldi utazásokat is" - tette hozzá az énekes, aki most arra törekszik, hogy megírja és felénekelje első saját dalát, amivel visszatérhet a magyar zenei színpadokra. "A Voice kicsit beindította a karrieremet: főleg céges rendezvényeken, zártkörű partikon lépek fel."

Mi lesz Bálint Antónia anyajegyével?http://www.life.hu/legykepben/20130705-balint-antonia-leszedeti-anyajegyet-vagy-sem.htmlVőlegénye elől menekül az egykori megasztároshttp://www.life.hu/legykepben/20130716-nkuya-sonia-a-megasztar-egykori-versenyzoje-volegenye-elol-bujkal-londonban.htmlTöbbszázan jelentkeztek az Attraction meghallgatásárahttp://www.life.hu/legykepben/20130716-az-attraction-a-britans-got-talent-gyoztes-magyar-latvanyszinhaza-tancos.htmlSaját lakást vesznek Radics Gigiékhttp://www.life.hu/legykepben/20130705-radics-gigi-es-csaladja-koltozesi-terve-megvaltozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.