Családja megérezte, hogy mire készül az egykori Regős Bendegúz

Olvasztó Imre színész öngyilkosság sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerettei sejtették, hogy végzetes cselekedetre készül Olvasztó Imre, az Indul a bakterház egykori főszereplője - tudta meg a Blikk.

Ahogy azt a Life.hu is megírta, Olvasztó Imre, az Indul a bakterház egykori főszereplője 47 éves korában öngyilkos lett. A férfi péntek este úgy távozott otthonról, hogy közölte: végez magával.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Rendőrök az öngyilkosság helyszínén

A szerettei, barátai próbálták utolérni telefonon, de ki volt kapcsolva a mobilja. Ekkor ijedtek meg igazán, és a felesége értesítette a rendőrséget. A távozása után néhány perccel öngyilkos lett a közeli erdő szélén. Holttestére másnap, szombat reggel bukkantak, miután fia a buszról meglátta apja parkoló autóját az elhagyatott helyen.
"Bárcsak ne kellene ennyi részvétet fogadni! Bárcsak ne így alakult volna. Bárcsak átölelhetném. Bárcsak beszélhetnék vele. Szívemben örökké él!" - írta fia egy közösségi oldalon.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!


Íme a Sound legnagyobb melleihttp://www.life.hu/legykepben/20130715-megmutatjuk-a-balaton-sound-legnagyobb-melleit.htmlA leghíresebb dalszöveg Whitney Houston sírjánhttp://www.life.hu/legykepben/20130715-whitney-houston-tavaly-februarban-elhunyt-enekesno-sirja-megszepult.htmlKelly Osbourne-t végre meggyűrűztékhttp://www.life.hu/legykepben/20130715-kelly-osbourne-televizios-hiresseget-eljegyezte-parja-matthew-mosshart.htmlNyaralás helyett műtét vár Giannirahttp://www.life.hu/legykepben/20130710-gianni-annoni-olasz-musorvezetore-nyaralas-helyett-mutet-var.htmlPalvin Barbara fiúsan öltözve fesztiválozotthttp://www.life.hu/legykepben/20130714-palvin-barbara-topmodell-stella-maxwellel-mulatott-a-balaton-soundon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.