eltitkolás Twitter fotó színész látogatás Russell Crowe Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész saját Twitter oldalán posztolt ki egy fotót a hétvégén, ami Budapest belvárosában készült. Nem tudni, hogy a sztár miért látogatott hazánkba, de nem időzött sokat, mivel már el is hagyta az országot.

"Hol vagyok most? Annyit elárulok, hogy nem Londonban" - ezzel a szöveggel tweetelt ki Russell Crowe szombat délután egy fotót, amelyet a Károly körút páratlan oldalán állva készített az Erzsébet téri óriáskerékről - írja az origo.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az Oscar-díjas színész Twitter-követői rögtön találgatásba kezdtek, volt, aki Bécsre, más Belfastra tippelt, de még Yokohama is felmerült, azonban Budapest senkinek nem jutott eszébe. A Gladiátor sztárja vasárnap délután kettőkor oldotta fel a talányt: "Budapest, micsoda kiváltság volt itt tölteni egy napot. Talán most láttam először a Dunát. Gyönyörű hely, és olyan barátságos. Viszlát!" - írta a Twitteren a színész. Azt egyelőre nem tudni, hogy Russell Crowe milyen ügyben járt Magyarországon, de reméljük, visszatér még hozzánk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.