Autós üldözés és lövöldözés a fővárosban

elfogás BRFK lövöldözés rendőrség VII. kerület kábítószerügy autós üldözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VII. kerületi Peterdy utcában autós üldözés és lövöldözés volt hétfő délelőtt. A rendőrség közölte: sikeresen kilőtték a menekülő kocsi kerekét, így sikerült elfogniuk egy körözött férfit.

Mint egy akciófilmben - a rendőrök lezárták a VII. kerületi Peterdy utcát és környékét, miután hétfőn délelőtt autós üldözés és lövöldözés után elfogtak valakit. Az MTI meg nem erősített információja szerint kábítószeres ügyben intézkedtek.

Forrás: Visnovitz Péter - Origo
Forrás: Visnovitz Péter - Origo

A Peterdy utca

A Budapesti Rendőr-Főkapitányság kora délutáni közleménye szerint a menekülő férfit állampolgári bejelentés után akarták igazoltatni délelőtt a Dembinszky utcában. Ő azonban menekülni kezdett, előbb az autójával, majd miután kilőtték a kerekét, gyalog. A férfit a kocsitól nem messze fogták el a rendőrök. Az Origonak nyilatkozó szem- és fültanúk közül néhány egy, mások kettő, illetve négy lövést hallottak. Az akcióban senki nem sérült meg. További részletek itt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.