színésznő Jóban Rosszban Szabó Zsófi párkapcsolat titkolózás producer szerelem Nagy Tamás Grande
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi és a Jóban Rosszban sorozat producere, Nagy Tamás Grande úgy tűnik, nem titkolóznak tovább. Együtt távoztak péntek este a sorozat évadzáró partijáról.

Már egy ideje felröppent a pletyka arról, hogy Zsófi és főnöke egymásba szerettek, de a Nemzet Színészének lánya akkor még tagadta, hogy bármi is lenne kettőjük között. A Blikk úgy tudja, hogy a péntek esti Jóban Rosszban-parti végeztével közösen ültek be az autóba, és távoztak a buli helyszínéről.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Az újság megkeresésére az érintettek nem tagadták, hogy szerelem van kibontakozóban kettőjük között. "Igen, együtt vagyunk!" - zárta rövidre a kérdést Nagy Tamás Grande, a TV2 sikersorozatának producere. Ezután természetesen Szabó Zsófi is megszólalt.

"Való igaz, hogy néhány hete több van köztünk egyszerű munkatársi viszonynál" - nyilatkozta a Blikknek a szőke színésznő. "De annyira az elején járunk, időt kell még hagyni ennek a kapcsolatnak" - magyarázta Zsófi, aki azt is hozzátette, Grandéval feleslegesnek tartják a további titkolózást, ha már leleplező fotók is készültek róluk.

Amellett, hogy a mindennapokban főnök-beosztott kapcsolat van közöttük, szerelmüket a 22 év korkülönbségen túl az is megnehezítheti, hogy a producer válása még nem zárult le, bár Grande már több mint egy éve külön él a feleségétől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.