világbajnok Benedek Tibor Barcelona csapat vízilabda-vb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világbajnok lett a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely a Barcelonában zajló vizes vb-n a szombat esti döntőben 8-7-re nyert Montenegró ellen.

Magyarország hat ezüst- és egy bronzérem mellett 1973 és 2003 után harmadik aranyát szerezte meg a vb-k történetében, s ezzel a legeredményesebb nemzetté vált az olaszokat megelőzve. A magyarok legutóbb 2007-ben állhattak dobogóra, akkor a második helyen végeztek.

Forrás: MTI/Kovács Anikó
Forrás: MTI/Kovács Anikó

Itt nézegethetsz még több fotót a szexi pólósokról!


Összeházasodott Galambos Dorina és Pély Barnahttp://www.life.hu/szeress/20130803-osszehazasodott-galambos-dorina-enekesno-es-pely-barna-a-united-egyuttes.htmlAsztalon fenekel Christian Balehttp://www.life.hu/szorakozz/20130801-lifenight-csinos-not-fenekel-asztalan-christian-bale-ime-az.htmlSharon Stone szépen akar megöregednihttp://www.life.hu/szepulj/20130801-lifenight-sharon-stone-a-plasztikai-mutetekrol-es-az-oregedesrol-vallott.htmlÉlettelen baba lett Olivia Wilde - Fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130802-olivia-wilde-szinesznot-tul-tokeletesre-photoshoppoltak-az-egyik-magazin-cimlapjan.htmlPénzhoroszkóp augusztusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/20130730-penzhoroszkop-2013-augusztus-ezoteria-csillagjegy.htmlSzépülj avokádóval! Így csináldhttp://www.life.hu/szepulj/20130802-ot-dolog-amire-az-avokadot-az-avokadokrem-keszitesen-kivul-felhasznalhatjuk.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.