Komár László hagyatéki eljárás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz hónappal Komár László halála után még mindig nem zajlott le a hagyatéki tárgyalás.

A hagyatéki tárgyalás elhúzódása miatt Komár özvegye ahhoz a pénzhez sem juthat hozzá, ami a síremlékhez kellene, ráadásul azt a frankhitelt is ő törleszti, amit az énekes a korábbi feleségével vett fel - írja a Blikk. Az ügy egy másik haláleset miatt húzódik ennyire: az énekes öccse, Kómár György - hivatalosan Komár László is Kómár néven született, énekesi karrierje miatt azonban a hosszú ó-t rövidre változtatta - tavaly májusban hunyt el, örökös nélkül, de végrendelkezett. Ebben pedig H. Péter Lászlónéra hagyott mindent, hiszen ő ápolta élete végéig a súlyos beteg férfit. Tavaly novemberben lett volna György hagyatéki tárgyalása, de egyetlen rokona, László október 17-én elhunyt, így elhalasztották a tárgyalást. Azonban az énekes nem is lett volna illetékes, hiszen korábban lemondott az őt illető részről.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Most már Komár László két hagyatéki ügyben is érintett, ezért az illetékesek összevonták az ügyeket, és közösen kezelik azokat, de a dolgok nagyon bonyolultak. Az énekes első házasságából született fia és a másodikból született lánya is örökségre jogosulttá vált Kómár György hagyatékából. Így évek is eltelhetnek, mire az énekes özvegye hozzájuthat az őt megillető örökséghez. Pedig Komár László írásban mondott le az öccse után neki járó részről, de akkor még nem sejthette, hogy ezt a levelét semmisnek veszik majd. Az énekes öccsét évekig gondozó asszony szerint Komár László nagyon korrekt volt vele, hiszen hálás volt az ápolásért, mégsem juthat hozzá Kómár György örökségéhez. Az asszony nem érti, Komár Laci miért rendelkezett, ha a nyilatkozatát nem veszik figyelembe.

A tavaly elhunyt táncdalénekest az özvegye és két előző házasságból származó gyermeke képviseli majd az összevont hagyatéki eljárásban, és Kómár György örökségének köteles részén is ők osztozkodnának. "Ugyan milyen követelésem lehet nekem egy olyan ügyben, amelyben az elhunyt férjem még életében rendelkezett? Semmilyen!" - mondta Komár László özvegye elkeseredetten a Blikknek.

Mindjárt apa lesz Alec Baldwinhttp://www.life.hu/legykepben/20130805-alec-baldwin-felesege-hilaria-nyolc-honapos-terhesen-is-fitt-es.htmlNem kivételezik gyermekeivel a színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130731-pinter-tibor-magyar-szinesz-nem-kivetelezik-gyermekeivel.htmlFőszakácsnak állt Alekoszhttp://www.life.hu/legykepben/20130802-alekosz-a-valovilag-negyedik-szeriajanak-gyoztese-egesz-nyaron-foz.htmlLakberendezőnek tanult az egykori megasztároshttp://www.life.hu/legykepben/20130802-szabo-eszter-enekesno-egykori-megasztaros-lakberendezonek-tanult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.