Udvarlás közben zavarták meg Alekoszt

nyertes Való Világ 4 Alekosz udvarlás alkalmazott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz egy boltban udvarolt a csinos alkalmazottaknak, amikor a hirtelen betoppanó főnök alaposan leteremtette őket - tudta meg a Life.hu.

Alekosz elkeserítőnek tartja, ahogy a főnökök a beosztottjaikkal bánnak. Úgy gondolja, a rendszerben van a hiba, ami csak pénzről és hatalomról szól.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

"Nemrég betértem egy kínai áruházba, ahol rajtam kívül egy lélek sem vásárolt. Három lány dolgozott eladóként és mivel felismertek, elkezdtek velem beszélgetni, én pedig udvaroltam nekik egy kicsit. Egyszer csak előkerült a főnökük, egy ázsiai nő. Minősíthetetlen stílusban rákiabált a lányokra, hogy azonnal hagyják abba a beszélgetést, álljanak fel a székről és tevékenykedjenek a tök üres boltban ahelyett, hogy velem beszélgetnek. Nagyon megdöbbentem és megsajnáltam őket. Sőt, még meg is kellett vigasztalnom az egyik hölgyet, aki sírva fakadt. Örülök, hogy a ValóVilág után úgy alakult az életem, hogy már nem kell dolgoznom. Mikor vagyonőr voltam, engem is értek hasonló atrocitások" - mesélte a kert végében főzőcskéző Alekosz, akit a történtekben leginkább a tehetetlenség dühít. Elhatározta, a jövőben megtalálja a módját, hogy kiálljon az elnyomott alkalmazottak mellett.

A rendőrség elfogta a budapesti lövöldözőthttp://www.life.hu/legykepben/20130816-s-abelt-a-budapesti-lovoldozot-elfogta-a-rendorseg.htmlDorogi lánytestvérpár tűnt elhttp://www.life.hu/legykepben/20130816-eltunt-egy-dorogi-lanytestver-szabo-alexandra-es-szabo-angelika.htmlByeAlex életében először járt a Balatonnálhttp://www.life.hu/legykepben/20130814-byealex-most-ismerkedik-a-balatonnal.htmlÉlő adásban vallotta be, hogy meleg - kirúgtákhttp://www.life.hu/legykepben/20130816-anton-krasovsky-orosz-tevest-elo-adasban-vallotta-be-hogy-meleg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.