sportoló kitüntetés olimpikon Egerszegi Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áder János köztársasági elnök a Magyar Szent István Rend kitüntetést adta át Egerszegi Krisztina ötszörös olimpiai bajnok, többszörös Európa- és világbajnok úszónak az államalapítás ünnepe alkalmából kedden Budapesten, a Sándor-palotában.

A Magyar Szent István Rend - a Mária Terézia királynő által 1764. május 5-én alapított Szent István Rend megújításaként - a Magyarország érdekében tett legkiemelkedőbb különleges érdemek, kimagasló életművek, nemzetközi téren szerzett jelentős értékek elismerésére szolgál.

Forrás: MTI/Kovács Attila
Forrás: MTI/Kovács Attila

A kitüntetést, amelyet az Országgyűlés 2011-ben újított meg, a miniszterelnök előterjesztésére a köztársasági elnök adományozza.

Forrás: MTI

Gyászol D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/legykepben/20130820-d-toth-kriszta-magyar-musorvezeto-gyarmati-dezso-magyar-sportolot-gyaszolja.htmlÖngyilkos lett a Disney sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130820-lee-thompson-young-amerikai-szinesz-ongyilkos-lett.htmlGyerekeket szúrtak halálra egy buszonhttp://www.life.hu/legykepben/20130820-gyerekeket-is-megkeselt-egy-tamado-egy-kinai-buszon.htmlNem biztos, hogy lesz tűzijátékhttp://www.life.hu/legykepben/20130820-a-viharos-idojaras-miatt-elmaradhat-a-tuzijatek.htmlFetrengésig ünnepelte magát Madonnahttp://www.life.hu/legykepben/20130819-madonna-55-szuletesnapi-bulijanak-fotoi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.