Öngyilkos lett a Disney sztárja

2013.08.20. 9:18

Los Angeles- i házában holtan találták a Disney Channel fiatal sztárját, Lee Thompson Youngot.

A 29 éves színész a karrierjét a Disney Channelen kezdte a The Famous Jett Jackson című sorozatban. Később szerepet kapott a Rizzoli&Isles, a Flash Forward és a Dokik című sorozatokban is.

Forrás: AFP

Halálhírét az ügynöke jelentette be. "Young egy csodálatos színész és ember volt,  hihetetlenül fog hiányozni. Kérjük, legyenek tekintettel a családja gyászára és magánéletére ebben a nehéz időszakban"- mondta az ügynök, aki hétfőn állt a szomorú hírrel a nyilvánosság elé. Young halálának körülményeit egyelőre vizsgálják- írja a Variety.com.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!Gyerekeket szúrtak halálra egy buszonhttp://www.life.hu/legykepben/20130820-gyerekeket-is-megkeselt-egy-tamado-egy-kinai-buszon.html Elmaradhat a tűzijátékhttp://www.life.hu/legykepben/20130820-a-viharos-idojaras-miatt-elmaradhat-a-tuzijatek.html Fetrengésig ünnepelte magát Madonnahttp://www.life.hu/legykepben/20130819-madonna-55-szuletesnapi-bulijanak-fotoi.html Edvin Marton zenélt Palácsik és Vajna esküvőjénhttp://www.life.hu/legykepben/20130819-palacsik-timea-es-andy-vajna-eskuvojen-edvin-marton-zenelt.html Nehezen boldogult az egyedülálló tévéshttp://www.life.hu/legykepben/20130814-hadas-kriszta-a-forro-nyomon-foszerkesztoje-egy-tokeletlen-anya-naploja.html 

Lee Thompson Younghalálöngyilkosságszínész