műsorvezető babona szamár verseny Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Reflektor műsorvezetője, Ada olyan dolgokra vett rá egy szamarat, amire az énekesnek, Király L. Norbinak nem sikerült - tudta meg a Life. hu.

Nem volt túl könnyű rávenni Barbit, a szamarat, hogy olyan utassal a hátán galoppozzon, aki egy üveget próbált egyensúlyozni a fején. A jámbor állat néha megmakacsolta magát, de Adát annyira megszerette, hogy vele még ugratni is volt kedve.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

"Életemben először és utoljára 9 évesen ültem lovon. 3 méter után kértem, hogy hadd szálljak le, úgyhogy nem mondhatnám, hogy nagy karriert futottunk be mi ketten" - nosztalgiázott a Reflektor műsorvezetője.
Ada most bátorságot vett magán, és amikor eljött az idő, csak egy széket kért, hogy könnyebben felpattanhasson a szamárra. Bár azt mondja, remegett, miközben az akadálypályán végigment, tény, hogy ő volt az egyetlen ember, akinél Barbi hajlandó volt megközelíteni a 30 cm magasan keresztbe helyezett lécet. "Állítólag az akadályt látván 10-ből 7-szer meg sem mozdul a szamár, nálam pedig nemhogy átlépte, versenyló módjára átugrott rajta, és vágtáztunk is pár métert" - tette hozzá az RTL Klub műsorvezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.