Korda György személyes adat házasság Balázs Klári névváltoztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
33 év házasság után az énekesnő felveszi férje nevét és Korda Klári lesz a hivatalos neve.

Balázs Klári úgy döntött, felveszi férje vezetéknevét és ezentúl Korda Kláriként szerepel minden hivatalos iratban. Úgy érzi, már senki nem vádolhatja azzal, hogy érdekből ment hozzá az énekeshez - írja a Bors.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

"Tudtam akkor, hogy darabokra szednek a házasságunk miatt. El tudom képzelni, mi lett volna akkor, ha azonnal felveszem a Korda nevet, vagy rögtön, még a házasság előtt terhes leszek. Ezért nem vettem fel a nevét, hanem Korda Györgynéként szerepelek az irataimban. Ez viszont sok nehézséget okozott külföldön, mert nem tudják, hogy mit jelent a 'né'" - magyarázta Klárika a módosítást. Hozzátette: "Nem találom ezt különösebben nagy horderejű dolognak, hiszen ez a Balázs Klári név nem szerepel sehol hivatalosan. Inkább plakátokon és lemezeken, mivel ez a művésznevem volt eddig. A jövő évtől viszont minden iratomon Korda Klárira cserélem a nevem."
Korda György üdvözli neje döntését. "Jól is hangzik, hogy Korda György és Korda Klári. Ez sokkal inkább az összetartozást jelenti" - mondta büszkén az énekes.

Ezért nem szült gyereket Balázs Klárihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130827-balazs-klari-enekesno-elarulta-miert-nem-szult-gyereket-ferjenek-korda.htmlFényűző életet él Balázs Klári és Korda Györgyhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130510-balazs-klari-es-korda-gyorgy-velencei-haza-tele-van-draga.htmlBalázs Klári: "Csak járkáltam és sírtam"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130414-balazs-klari-csak-jarkaltam-es-sirtam-szily-nora-interjuja.htmlBalázs Klári interjúhttp://www.life.hu/life/galeria/20130414-balazs-klari-es-szily-nora-beszelget-a-nagy-duett-vegeztevel.htmlKerítőnő lett Balázs Klárikahttp://www.life.hu/legykepben/20130218-balazs-klarika-a-nagy-duett-sztarja-keritono-lett.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.