Seprenyi László Depeche Mode utazás Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak a szerencsének köszönheti Seprenyi Laci, hogy sikerült hazajutnia a nyaralásából. Prágában ugyanis elvesztette a hazafelé szóló vonatjegyét.

A Barátok közt színésze a barátaival vonattal utazott Prágába a Depeche Mode koncertre. A fiúk kifejezetten élvezték a nyolcórás vonatozást, de amikor rájöttek, hogy nincs meg a visszafelé szóló vonatjegyük, már nem tűnt annyira vidámnak a vasúti közlekedés. Stoppal akartak hazajönni.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Az egyik barátomnál voltak a vonatjegyek, de kiderült, hogy ő mindet elvesztette. Ijedten rohangáltunk a vasútállomásra, ide-oda, hogy valahol ráleljünk, de hiába. Reménykedtünk benne, hogy talán az a taxis megtalálta a jegyeinket, aki a szállodáig vitt minket. Szerencsére elkértük a telefonszámát, mert vele akartunk utazni a koncertre, de ő nem jött értünk a megbeszélt időpontban, és nem is értük el. Végül egy cseh lány segített nekünk, így másnap a külvárosban rátaláltunk a sofőrre, és megkaptuk a kocsiban hagyott dolgainkat" - mesélte Laci, aki a nyugodt pillanatokban végigkóstolta a cseh ételkülönlegességeket és söröket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.