Szexiparból jött az X-Faktorba Tünde

2013.09.07. 21:51

Megdöbbentő vallomással indított az RTL Klub X-Faktorában Krasznai Tünde. A blues-jazz énekesnő nyíltan vállalta, korábban felnőttfilmezett.

A mentorokat - és vélhetően a nézőket is - meglephette Tünde vallomása, miszerint egykor a szexiparban dolgozott. A lány elmondta: akkoriban úgy vélte, a legfontosabb, hogy a megélhetését biztosítsa, ám később arra jutott, döntése tévedés volt, és ma már kizárólag a zenére szeretne koncentrálni. Kíváncsiak voltunk arra, nem tart-e attól, hogy a múltja miatt előítélettel állnak majd hozzá a nézők.

Forrás: RTLKLUB

"Semmi értelme nem lett volna eltitkolni, hiszen ez megtörtént, ez az életem része volt. Most viszont itt vagyok, az X-Faktorra koncentrálok és bízom benne, hogy a zenében, az éneklésben - amely mindig is meghatározó része volt az életemnek - most megtalálom a számításaimat" - vallotta őszintén a Life.hu-nak Krasznai Tünde, aki remek produkciójával lenyűgözte a négy mentort. Geszti Péter egyenesen kijelentette: "Te vagy az X-Faktor, édesem".

 

Még egy Oscar-díjat kap Angelina Joliehttp://www.life.hu/szorakozz/20130906-angelina-jolie-szineszno-oscardijat-kap-humanitarius-munkaja-miatt.html 5 menő kortárs múzeum Európábanhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130906-szorakozas-utazas-program-5-meno-kortars-muzeum-europaban.html
Krasznai TündeRTL KlubszexX-Faktormentorok