agresszió halál Ex testőr Miami Rihanna sokkoló drogozás Norman Oosterbroek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Norman Oosterbroek, Rihanna egykori testőre meztelenül, bedrogozva tombolt egy idegen házban.

Csak találgatni lehet, hogy mit keresett hétfő este a szomszéd villájának kertjében bedrogozva, anyaszült meztelenül Rihanna extestőre. A Daily Mail híradása szerint a rendőröket a villa tulajdonosai, Marcus Jung és Christiane Jung hívták ki, akik a drog hatása alatt álló, agresszív férfit nem tudták saját erőből kitessékelni othonukból.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A rendőrök a hírhedten nagy testi erővel rendelkező, agresszív férfit sokkolóval próbálták ártalmatlanná tenni. Azonban az elektromos eszközzel szívtájékon megütött testőr összeesett, majd a kórházba szállítást követően meghalt. Norman drogproblémái közismertek voltak, többször vett részt rehabilitációs programon, kevés sikerrel.
Miamiban az elmúlt hónapokban már volt hasonló eset, így Norman Oosterbroek a második olyan személy, aki rendőri intézkedés közben, feltehetően sokkoló alkalmazása miatt veszítette életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.