kiborulás művésznő Szentpéteri Csilla tank rend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elszakadt a cérna a mindig mosolygós Szentpéteri Csillánál, akinek rendkívül rosszul sikerült a napja - tudta meg a Life.hu.

Szentpéteri Csilla nem lát más megoldást, mint hogy elindul és egy tankkal rendet tesz. Akciójához harcos kedvű útitársakat is toboroz a közösségi oldalon.

Forrás: Szentpéteri Csilla hivatalos Facebook oldala
Forrás: Szentpéteri Csilla hivatalos Facebook oldala

"Ma őrületesen kiborító nap volt, de olyan, hogy markáns agresszivitást éreztem minden porcikámban. Ritkán van bennem akkora indulat, hogy akár ütni is tudnék, de ma erőteljesen jelen volt ez az érzés. Hogy kit? Hát, volna listám.Kezdődött egy álmatlan éjszakával. Majd hajnali keléssel, áramszünettel, az elektromos kapu tologatásával. Aztán belém jött egy Nissan terepjáró, mázli, hogy bitang erős az autóm, neki behorpadt a rendszámtáblája. Aztán, amit máskor 40 perc alatt teszek meg normális sebességgel, ma két óra alatt. Felháborító, hogy nem lehet közlekedni Budapesten, hogy a Petőfi híd romokban, az Erzsébet híd feltúrva, a Lánchídra felkanyarodni sem lehet, a rakparton mintha pillanatragasztóval lennének rögzítve a betonhoz, nincsenek menekülőutak, tán csak a Duna, nincs parkolóhely. A parkolóórát úgy kell nagyítóval megkeresni, az emberek nem ismerik a Kreszt, a pályaudvaroknál lehetetlen megállni, kiérsz időben, aztán szaunásra izzadod magad, hogy elérd a vonatot, amiből egy van aznap. Utána rossz híreket kaptam, a gyereknek a receptet nem tudtam kiváltani, majd zsíros volt a lángos, amit úgy, de úgy kívántam, balatoni élményeket felidézve. Na! És akkor éreztem úgy, hogy nem csak szép a lelkem, és hogy holnap ezzel a tankkal elindulok, s rendet teszek. Ki tart velem?" - osztotta meg gondolatait Csilla, akit remélhetőleg azért nem találunk valamelyik nap egy tankkal a városban.

SP megszívta a nyilvános cicizésthttp://www.life.hu/legykepben/20130906-katz-davidlifevideomadai-vivien-szerelmes-lola-dicser-spt-pedig-megbuntettek.htmlÉrdekből barátkoztak Lagzi Lajcsivalhttp://www.life.hu/legykepben/20130906-lagzi-lajcsi-zenesznek-nincsenek-baratai-gaspar-gyozo-a-tv2-sztarja.htmlTatár Csilla nem vetkőzikhttp://www.life.hu/legykepben/20130906-tatar-csilla-a-tv2-mokka-musorvezetoje-nem-vetkozik-le-a.htmlSorozatban szülne a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130831-polgar-kriszta-magyar-szepsegkiralyno.htmlMegnősült a Megatánc zsűritagjahttp://www.life.hu/legykepben/20130905-juronics-tamas-a-tv2-tehetsegkutatojanak-zsuritagja-a-szegedi-kortars-balett.htmlFérje ölhette meg az ismert modellthttp://www.life.hu/legykepben/20130905-yulia-loshagina-orosz-modell-halalaval-fotos-ferjet-dmitry-loshagint-vadoljak.htmlRetteg a családi balhétól Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/legykepben/20130905-debreczeni-zita-macskaja-ketchup-terrorizalja-a-kutyakat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.