házasság fiatalság Andy Vajna szerelem Palácsik Tímea nászút korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna és felesége, Timi visszatértek nászútjukról. Az ifjú asszony azt mondja: nem érzi a korkülönbséget.

Vége a mézesheteknek - Andy Vajna és Tímea Vajna hazatértek. Ahogy a Life.hu is megírta, a pár a mesés lagzit Bora Borán pihente ki, de Bangkokban is jártak. "Olyan helyekre akartunk menni Andyvel, ahol még nem voltunk együtt" - mondta Timi a Blikknek. "Az egész olyan volt, mint egy tündérmese. Csak kettesben voltunk, jet-skiztünk, quadoztunk és búvárkodtunk."

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"A rosszindulatú megjegyzések csak még közelebb hoztak minket egymáshoz. Szerelem és szeretet nélkül nem lehet évekig együtt élni valakivel, és mi már három éve vagyunk együtt a legnagyobb egyetértésben és boldogságban. Egyáltalán nem érzem a köztünk lévő korkülönbséget. Andy minden kalandban, poénban benne van, biztonságban érzem magam mellette, tisztelettel beszélünk egymással, és rengeteget tanulok tőle" - mesélte az ifjú ara.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.