Apa lett a Barátok közt sztárja

kutya Merlin kölyök Barátok közt kölyökkutya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több apróság is született a Barátok közt szőrös sztárja, Merlin románcából - tudta meg a Life.hu.

Hat kiskutya, három lány és három kisfiú apukája lett a most nyolcéves Merlin kutyus, a Barátok közt négylábú sztárja. A most kéthetes csöppségek közül háromnak már van gazdája.

Forrás: Barátok Közt
Forrás: Barátok Közt

Nala és a picik

"Tervezett alom volt, Nala, a border collie lány Merlint választotta kölykei apjának. Hiába lett ismert a kutyus a sorozatból, a családbővítés előtt komoly egészségügyi szűrésen kellett átesnie, ez különbözteti meg a tenyésztőt a szaporítóktól. Merlin szereti a kölyökkutyákat, mondtuk is neki, hogy apa lett, de nem látogatta meg a saját kölykeit, kutyáknál ez nem szokás. Három fekete-fehér és három merle színű kiskutya született" - osztotta meg velünk az örömhírt Merlin gazdája, Leczki Sarolta.

Elfogták a robbantással fenyegetőző férfithttp://www.life.hu/legykepben/20130910-robbantassal-fenyegetozik-egy-csepeli-ferfi-egy-tarsashazban.htmlKasza Tibi bizarr nászajándéka Vajnáéknakhttp://www.life.hu/legykepben/20130910-kasza-tibi-zenesz-musorvezeto-provokativ-naszajandekot-adott-a-vajna-hazasparnak.htmlSzakított barátnőjével Kefirhttp://www.life.hu/legykepben/20130910-het-ev-egyuttlet-utan-szakitott-baratnojevel-kefir-a-vtech-enekese.htmlDiétába kezdett a csokifüggő Klapkahttp://www.life.hu/legykepben/20130909-klapka-gyorgy-csokifuggo-kenytlelen-volt-dietazni.htmlMegváltozott külsővel áll kamerák elé Liluhttp://www.life.hu/legykepben/20130909-az-rtl-klub-xfaktoranak-musorvezetoje-lilu-megnovesztette-a-hajat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.