Búcsú a győri kosarasok klubigazgatójától

temetés kosárlabda Tapodi Péter buszbaleset Fűzy Ákos búcsúztatás Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tapodi Péter klubigazgató búcsúztatója pénteken lesz a győr-szabadhegyi köztemetőben. Jövő szombaton pedig Fűzy Ákos vezetőedzőt temetik el. Ők a hétvégi, Kapuvárnál történt buszbaleset során vesztették életüket.


Forrás: MTI/Krizsán Csaba
Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Megemlékezők gyertyát gyújtanak a győri egyetemi sportcsarnok bejáratánál

Ahogy a Life.hu is megírta, szeptember 7-én súlyos közúti balesetet szenvedett a HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapatát szállító busz Kapuvár és Vitnyéd között. A helyszínen meghalt Tapodi Péter klubigazgató, Fűzy Ákos vezetőedző pedig a kórházba szállítása után vesztette életét. Többen megsebesültek, az egyik legsúlyosabb sérült Natasa Kovacevic, akinek amputálni kellett a lábfejét. Kovács Krisztinának pedig a nyakcsigolyája sérült. Rajtuk kívül még hatan vannak kórházban.

Fűzy András klubelnök szerdán azt mondta, csak a magyar és az Euroligában indul a csapat. Azért lépnek vissza a Közép-európai Ligában való részvételtől, mert a hétvégén történt baleset miatt nincsenek a játékosok az induláshoz megfelelő fizikai és lelki állapotban - számol be az MTI.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.