színház színész nőcsábász Pindroch Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több nőt szédít egyszerre a jófiúnak megismert Pindroch Csaba, pedig ez még főiskolás korában sem fordult elő, amikor nem volt családja. De  még ez sem elég neki, addig nem nyugszik, amíg nem írhatja ki a pólójára, hogy "iron man" - tudta meg a Life.hu.

Vicces, leginkább filmbeli karakterek által szerzett népszerűséget Pindroch Csaba, akit amorózó típusnak kevésbé tudunk elképzelni. Most mégis meg kell barátkoznunk a gondolattal, hogy ez a vidám férfi egy jó nagy nőcsábász. Csaba három nőt szédít egyszerre.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

További képekért kattints ide!

"Ezek a szerepek kimaradtak az életemből, ez lesz az első ilyen sikerdarab, ahol nem vicces figurát alakítok. Most, negyven felé jövögetnek ezek a szerepek, amit kifejezetten élvezek, ugyanis érdekes megjátszani egy olyan karaktert, ami egyáltalán nem vagyok.
Nem voltam soha nőcsábász, pontosan az ellenkezőjének tartom magamat. Arra kell vigyáznom, hogy ne próbáljak valamiféle páváskodó pózba beülni, hogy milyen jól nézek ki. Úgy akarom megélni ezt a szerepet, mintha én, Pindroch Csaba az adott szituációban lennék, azaz Bernard néven futnék ugyanezzel az arccal és ugyanezzel az élettapasztalattal. De elárulom, nem vágynék erre az életre, egyik nap az egyik nővel randizom, a másik nap a másikkal, a harmadik nap meg jöhet a harmadik, mint a Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban című darab francia sztárépítészének, akit játszom. Szerintem gyávaság, ha valaki három nővel próbálkozik, és ez a darabban el is hangzik Jacquelin szájából. Ugyanis az ilyen férfi attól retteg, hogy elég-e a nőnek, amit nyújtani tud, erősítsék meg a férfiasságában, majd tovább próbálkozik, egyszerre több nővel"
- magyarázta Csaba, aki nemrég komolyan sportolni kezdett.
"Negyvenévesen a legerősebb egy férfi, a legjobban terhelhető. Mivel innen már nem visszafelé forog az idő, mindent meg kell tenni, hogy minél tovább kihúzzam ezt a remek időszakot. Hogy terhelhető legyek családapaként, mentálisan, szellemileg és egészségileg is a topon érezzem magam. Ehhez a sport plusz löketet ad. Élveztem, hogy meg tudok tenni egy mérhető távot, amit a színházban sohasem lehet lemérni, a taps minősége, a nevetés nem annyira mérhető, mint egy sportteljesítmény. Szeretném rávasalni a pólómra, hogy 'iron man', ez az álmom. Sokáig doktort akartam, de most 'iron man' akarok lenni" - mondta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.