Születés színésznő kislány Szorcsik H. Viktória gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma reggel életet adott második gyermekének Szorcsik H. Viktória, a  Jóban Rosszban című sorozat színésznője.

Megszületett Szorcsik H. Viktória kislánya, a babát Zarának nevezték el. "Megszületett Zarácskám 09.17 perckor! Nagyon köszönöm a sok drukkot, szorítást, szép szavakat! Fantasztikusan érzem magam! Boldog vagyok! Köszönöm nektek, hogy velem voltatok lélekben. A baba 3650 gramm és 53 centi hosszú" - osztotta meg az örömhírt oldalán pár órával a szülés után.

Forrás: Facebook/Szorcsik H. Viktória hivatalos oldala
Forrás: Facebook/Szorcsik H. Viktória hivatalos oldala

Vikinek ezzel teljesült az álma, hogy fiatalon családot alapítson. A színésznő 2011-ben hagyta ott a Jóban Rosszban című sorozatot, miután kiderült, hogy párjával néhány hónap szerelem után máris gyermeket várnak. Kisfiuk, Andris 2012 februárjában született meg, és a 21 éves anyuka már éppen vissza akart menni dolgozni, amikor kiderült, hogy úton van a második csemete. A tervek szerint a családbővítéssel Zara születése után megállnak, mert a színésznő szeretne még tanulni.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.