VV Anikó Való Világ valóságshow Nádai Anikó RTL II szereplő jelentkezés VV Attila RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét várják a vicces, laza, szexi, őrült és extrém fazonokat a ValóVilágba. A Life.hu megkérdezte az egykori villalakókat, milyen tanácsaik vannak a leendő valóságshow-hősöknek.

Az RTL Klub közzétette a felhívást, amelyben a ValóVilág készítői keresik a leendő villalakókat. Azok jelentkezését várják, akik elég erősek ahhoz, hogy sokadmagukkal beköltözzenek a villába, és az RTLII nézőinek megmutassák mindennapjaikat.

Fotó: Szabó Balázs [origo]
Fotó: Szabó Balázs [origo]

Anikó a ValóVilág 4. szériájából

A ValóVilág 4 fekete démona, Anikó nem bánta meg, hogy annak idején jelentkezett a műsorba, mert az ő életét teljesen megváltoztatta a szereplés. "Mindenkinek azt tudom tanácsolni, hogy az első perctől adja önmagát. A bezártságot ki lehet bírni még akkor is, ha egy idő után kibírhatatlannak tűnik. A cél lebegjen a szemük előtt, hiszen minden fejben dől el. Ennél nagyobb ugródeszka keveseknek adatik meg. Utána pedig már a szereplőkön múlik, mennyire tudnak élni a lehetőségekkel. A magam részéről egyetlen pillanatát sem bánom és életem egyik legnagyobb élménye volt a ValóVilág" - lelkendezett Anikó.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Attila a ValóVilág 5. szériájának győztese

Az 5. széria győztese, Attila a legfontosabbnak azt tartja, hogy a szereplőknek el kell fogadniuk azt a tényt, hogy gyökeresen megváltozik az életük. "Amikor valaki az ismeretlenségből belecsöppen ebbe az új világba, fontos, hogy tudatosítsa, az élete már sosem lesz olyan, mint a műsor előtt" - szögezte le Attila, aki úgy érzi, számára pozitív változást hozott a műsorban megszerzett ismeretség.

ValóVilág-történelem
A ValóVilág először 2002 szeptemberében debütált. Több mint 100 adás után Mészáros Szabolcs, az akkor 27 éves játékos vitt mindent. A hatalmas siker miatt néhány hét múlva - 2002. december 31-én - indult a VV2, ami Vitkó László győzelmével ért véget. A ValóVilág 3. szériája 2003 év végén indult, és az akkor 18 éves Gyukin Milovan (Milo) győzelmével zárult. Majd az azóta legendássá vált valóságshow villájának ajtaja egészen 2010. november 20-ig zárva maradt. Akkor azonban az eddigi leghosszabb, a negyedik ValóVilág vette kezdetét Stohl András, Sebestyén Balázs és Lilu műsorvezetésével. Ezt a szériát Nagy Alekosz nyerte meg. A VV5 2011 szeptemberében kezdődött, szinte napra pontosan 9 évvel az első után, és Knapp Attila győzelmével ért véget.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.