bejelentés TV2 műsorvezető visszavonulás Vujity Tvrtko riporter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető hivatalos közösségi oldalán közölte: jövőre visszavonul a nyilvánosság elől. A TV2-t igencsak meglepte Tvrtko nyilatkozata.

Meglepő bejelentést tett Vujity Tvrtko. A Life.hu sztárszerzője a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy a visszavonuláson gondolkodik. A következőt írta: "Tvrtko 41. Valószínűleg az utolsó születésnapom újságíróként, riporterként, műsorvezetőként, nyilvánosság előtt élő emberként. Jövőre már minden csöndes lesz."

TV2/www.sajtoszoba.tv
TV2/www.sajtoszoba.tv

A műsorvezető nem akarta kommentálni a hírt, úgy fogalmazott: kiírásában minden benne van, nem tud mást hozzátenni. Kíváncsian várjuk, hogy a sokoldalú riporter milyen terveket szövöget a közeljövőben.

Az Origo.hu megtudta, a TV2 nem tud arról, hogy a műsorvezető eltűnne a képernyőről. "Tudunk Tvrtko hosszú távú terveiről, a bejegyzést azonban meglehetősen félreérthetőnek és szerencsétlennek tartjuk. Tvrtkónak érvényes munkaszerződése van, aminek nem kezdeményezte a felbontását, sőt, tudtunkkal a közeljövőben nem is tervezi. A csatorna idén és jövőre is számít a munkájára" - mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.