Galla Miklós támadás féltékenység sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galla Miklós súlyosabb sérülések nélkül megúszta a támadást, aminek hátterében féltékenység állhat.

Talán a gyors rendőri kiszállásnak is köszönhető, hogy nem érték súlyosabb sérülések Galla Miklóst. A Bors információja szerint a népszerű humorista takarítónőjének féltékeny férje lehetett a támadó, de ezt Galla Miklós nem kívánta megerősíteni a lapnak.

Forrás: Origo
Forrás: Origo

"Egy általam valóban ismert hölgy volt nálam, a férje pedig azt hitte, megcsaljuk őt. Ezért idejött hozzám a férfi, hangosan fenyegetőzött, nyomta a csengőt. Én egyéb ügyek miatt kimentem a házból, ő meg itt 'köcsögözött'. Kint, a házam előtt, az utcán, mikor mentem volna el, odajött hozzám, aztán lökdösni kezdett és a pulóveremen keresztül a hátamba mart. Nem ütöttem vissza, mert annyira szürreális volt a helyzet. A rendőrséget a hölgy hívta ki, szerencsére hamar ide értek" - mesélte Galla Miklós, akit sokkolt a támadás.
A közeli hozzátartozóitól úgy értesültünk, nem ez az első alkalom, amikor a féltékeny férfi otthonában próbálta meg megkeseríteni a humorista életét. Igaz, ilyen határozott és drasztikus fellépéssel eddig sohasem próbálkozott.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.