Üvöltött a szenvedéstől Varga Viktor szerelme

sztárpár TV2 barátnő szenvedés félelem Varga Viktor Mr és Mrs sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator sokkos állapotba került a Mr. és Mrs. - A Sztárpár-show forgatásán.

Viktor barátnőjének, Cinthyának legmélyebb félelmével kellett megküzdenie a show forgatásán. A fotóslány könnyek között fakadt ki, hogy nem akarja végigcsinálni a feladatot - tudta meg a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az egyik feladatunk az volt, hogy szinte meztelenül egy kukacokkal teli kádba kellett feküdnünk, és onnan néhány fotót készíteni magunkról. Eleve nagyon undorodom a férgektől és a csontkukacoktól, éjjelente gyakran ébredek arra, hogy úgy érzem, rajtam mászkálnak. Az már csak ráadás volt, hogy eredetileg egy testszínű franciabugyiban és egy melltartóban kellett volna lennem. Rettegtem, hogy a testemhez érnek az undorító állatok, végül Claudia megnyugtatott" - kezdte Cinthya, akit teljesen felkavartak a forgatáson történtek, egy időre, amíg nyugtatták, le is kellett állni a felvétellel.
"Miközben a kádban feküdtünk, üvöltöttem, annyira gusztustalan érzés volt, ahogy hozzám értek. Teljesen kiakadtam, még sírtam is. De szerencsére Viktor kedves volt, és rám feküdt, hogy őt érjék jobban a kukacok. Persze így is ugyanúgy éreztem a szagukat és ahogyan rám másznak. Amikor vége lett, azonnal kiugrottam a kádból, és leráztam magamról őket, de szinte sokkos állapotban voltam" - tette hozzá Viktor kedvese.

Ekkorákat bakizik Gombos Edina férjehttp://www.life.hu/legykepben/20130917-a-tv2-musorvezetoje-gombos-edina-az-edes-elet-szereploje-alberto.htmlNyelvvizsga nélkül is lehetne diplomáznihttp://www.life.hu/legykepben/20130925-a-felsooktatasi-kerekasztal-javaslata-szerint-eltorolhetik-a-kotelezo-nyelvvizsgat-nehany.htmlBűbájos és gyönyörű kismama Szekeres Nórahttp://www.life.hu/legykepben/20130925-szekeres-nora-musorvezeto-az-anyasagrol-vallott-gyorfi-pal-az-orszagos.htmlKolbásszal tartja magát formában Horváth Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130924-horvath-eva-a-tv2-edes-eletben-kolbasszal-tomi-magat.htmlMűfogat kap Gáspár Beahttp://www.life.hu/legykepben/20130924-a-tv2-mr-es-mrseben-es-az-edes-eletben-balhezott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.