gyilkosság fojtás halálbüntetés vélemény megerőszakolás Schobert Norbert Soroksár fitneszguru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megerőszakoltak és kötéllel hátulról megfojtottak egy kocogó nőt Soroksáron. Schobert Norbi személyesen is érintett az ügyben. Halálbüntetést követel.

Veszélyben vannak a futó nők! Ahogy a Life.hu is megírta, nemrég a Margitszigeten fogtak el a rendőrök két szatírt, most pedig Soroksáron történt brutális gyilkosság csütörtök este. A kerékpárúton kocogó 36 éves Krisztinát megerőszakolták és hátulról, egy kötéllel megfojtották. A kisgyermekes családanya egy kisfiút, Rolandot és rendőr férjét hagyta hátra. Soroksáron azt beszélik, gyanúsítottjai is vannak az ügynek, a gyilkosok pedig korábban már terrorizálták a környéket - tudta meg a Blikk.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

Schobert Norbit felháborították a történtek, és mivel személyes érintettsége is van az ügyben, közösségi oldalán posztolta felháborodását. "A néma vagy elnémított médiumok egy kétsoros hírben kommentálták ezt a döbbenetes szörnyűséget. A feltételezett elkövetőkről annyit tudni, hogy többen voltak és népes családjukkal folyton terrorizálták lakókörnyezetüket" - írja a fitneszguru, aki jól ismerte az áldozat férjét. "Sajnos etnikai támadás volt. Az áldozat Kardos Lajos egykori rendőrségi iskolatársam és kollégám felesége volt. Borzasztóan megráz, összeszorul a szívem, mert az én Feleségem és a Ti Feleségeitek is futni járnak. Eljött az idő, hogy ilyen esetekben legyen halálbüntetés. Nem azért, mert csupán ez a minimum, hanem legyen benne a felizgult állatokban a tudat, hogy eljöhet a halál, és nem a mi pénzünkön kapnak 20 évre meleg szállást, ételt, orvosi ellátást" - fejtette ki kemény véleményét.

Azt még nem erősítette meg a rendőrség, hogy elfogták volna a gyilkost. Közleményükben azt írják: szeptember 25-én éjszaka holtan találtak egy 36 éves budapesti nőt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett bűncselekmény áldozata lett. A BRFK emberölés bűntette elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.