Tilos a mély dekoltázs a kaposvári egyetemen

2013.10.03. 17:17

A kaposvári egyetem rektora úgy döntött, nincs mellmutogatás a tanintézet falai között.

Tilos a túl rövid szoknya, a dekoltázs, a strandpapucs, a túlzott smink és a parfüm a kaposvári egyetemen. A rektor, Prof. Dr. Szávai Ferenc DSc október elsejei hatállyal rendelte el az új dress code-ot. A férfiaknak a rövidnadrágot is betiltja, illetve előírja az ápolt hajat, körmöt, arcszőrzetet - tudta meg a 444.hu.

Forrás: Thinkstock

"A rendelet be nem tartása a jogszabályokban és belső szabályzatokban meghatározott jogkövetkezményeket vonja maga után" - írja a szabályzat. Azt nem tudni, pontosan milyen következményekről van szó, és az sem világos, ki mondja meg, mi számít túl mély dekoltázsnak, sok parfümnek vagy sminknek. "Lesz dekoltázsrendőrség? Sminkjárőr?" - teszi fel a költői kérdést a portál.

Milliomos lett Frei Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20131003-frei-tamas-ujsagiro-riporter-hetvenmillio-forintot-keresett-konyveivel.html DNS-t hagyott maga után a kocogó nő gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20131003-a-mult-heten-soroksaron-meggyilkolt-kocogo-no-tamadoja-sok-nyomot.html Orosz Barbi bánja a lefújt esküvőthttp://www.life.hu/legykepben/20131003-orosz-barbara-nmusorvezeto-banja-a-lefujt-eskuvot.html A túlzott izgalom lehet az x-faktoros vesztehttp://www.life.hu/legykepben/20131001-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-eckert-aniko-alfoldi-robert-mentor.html Anya lett a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20131002-anya-lett-a-szepsegkiralyno-dobo-agi.html
egyetemszabályzattilalomrektordekoltázsszexiKaposvári Egyetem