leleplezés műsorvezető könyv Dömsödi Gábor Hajdú Péter Sraka Kata botrány karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dömsödi Gábor Hajdú Péterről készülő, jövő héten megjelenő leleplező könyvének megjelent részletei kiakasztották a Hajdú házaspárt. Ma reggel mindketten külön-külön is megemlékeztek egykori kollégájukról.

Péter azonnal felemlegette, hogy milyen hálátlan Dömsödi, aki 50. születésnapjára a fotón látható autót kapta tőlük. Kata csak a szomorúságát fejezte ki a hálátlan barát miatt, aki számára ezentúl nem létezik.

"Szomorú napra ébredtem. Ma tapasztaltam meg először, hogy milyen is az emberi gonoszság, milyen az, amikor hosszú éveken keresztül mellettünk van egy ember havi-kétheti rendszerességgel, aki elhiteti veled, hogy kedvel, szeret, eközben pedig keresi a lehetőséget, hogy a családodba hol tud belerúgni!
Mindig azt mondta,hogy mennyire hálás a férjemnek, mert nélküle már régen nem lenne sehol... (ahogy azóta látom, igaza volt, azóta sincs munkája), és Tornóczky Anitát bántja, akibe szerelmes volt... Mind a ketten jók voltak neki addig, amíg álomfizetést adtak! A műsor megszűnt, és te megszűntél embernek lenni... Szégyelld magad, és élvezd a pénzt, amit ezzel keresel, de vigyázz, mert gyorsan elfogy, és nem lesz már olyan, akit elárulj! Számomra megszűntél létezni, a lelkemben ma reggel meghaltál!" - írta Kata, aki megkeresésünkre még annyit tett hozzá keserű szavaihoz: "Igazságtalannak érzem a könyvét, 10 éven keresztül jóban voltunk, segítettük a pályája alakulásában. Nem félek, hogy olyan részletek látnak a könyvben napvilágot, ami miatt szégyenkeznünk kellene, egyikünknek sincs mit takargatnia" - mondta Kata a Life. hu-nak.

Fotó: Facebook/Hajdú Péter
Fotó: Facebook/Hajdú Péter

Hajdú már akkor kiakadt, amikor kiderült, hogy Dömsödi leleplező könyvet ír. Most ismét hosszasan kifejtette a véleményét.

"Ez a kép Dömsödi Gábor 50. születésnapján készült, amikor a fotón látható autót kapta tőlünk a jeles alkalomra. Dömsödi úr 2001-től 10 éven keresztül dolgozott az általam gyártott produkcióban a Névshowrban. A műsor megszünéséve, gyakorlatilag Dömsödi Gábor médiakarrierje is lassan-lassan véget ért. A mellőzöttség és a sikertelenség elképesztő módon rágta szét az általam egykoron oly sokra tartott extévés lelkét s emlékezőtehetségét. Ma a Blikk újságban megjelent állításai egy megkeseredett, mellőzőtt, irigy ember megdöbbentő vagdalkózása, amelyben az én lejáratásom kapcsán bemocskolja a közszolgálati televízió akkori vezetői és Magyarország volt miniszterelnöke, Medgyessy Péter nevét. Azt hazudja, hogy a közszolgálati tv-t gyakorlatilag én irányítottam !:) Azt hazudja, hogy a miniszterelnök közvetetten beleszólt a közszolgálati televízió műsorstruktúrájába! Azt gondolja, ha feleleveníti, hogy üzlettársam volt Tornóczky Anita s jó kapcsolatban álltam Medgyessy Péterrel, akkor nekem kellemetlenséget tud okozni, mert hát ugye Orbán Viktor miniszterelnök is adott már nekem interjút, s majd ezért biztosan többet nem ad. Szegény! Ő most odapiszkít, ahonnak evett, gátlástalan hazugságokat ír le rólam, hogy fogyjon a nyomorult könyve. Elárul, hazudozik, vádaskodik.

Rossz hírem van, Dömsödi, engem nem ilyen fából faragtak. Én a mai napig az egyik legjobb barátomnak tartom Anitát, s büszke vagyok arra, hogy a mai napig jóban vagyok Medgyessy Péterrel. Én nem árulom el a barátaimat és az ismerőseimet semmiért. Nincs takargatni valóm és sosem volt, de a tények azok tények.

A Névshowr nem Medgyessy regnálása alatt került a MTV-re, hanem 2001-ben. Amikor kirúgtak bennünket a köztévétől, akkor az ATV engem keresett meg és nem téged. S a Frizbi sem Medgyessy miniszterelnöksége alatt indult, hanem jóval később. Sőt, 2009-ben kerültem a TV2-re, s akkor sem ő volt a kormányfő. Amit elértem, csak magamnak köszönhetem, azt pedig, hogy te - a nagyágyú - mellőzött vagy, csak magadnak köszönheted. Amikor meghallottam, hogy lejárató könyvet írsz rólam, akkor elhatároztam, hogy egy József Attila idézettel fogok reagálni: 'Az igazat mondd, ne csak a valódit', de látva ezt a fertőt, amit papírra vetettél, inkább csak annyit mondok; az igazat mondd és ne hazudj!" -
írta Hajdú a Facebookon.

Már most vitát gerjeszt Bozsek Márkhttp://www.life.hu/legykepben/20131006-mar-most-vitat-gerjeszt-bozsek-mark-az-rtl-klub-.htmlDucimodell lett Molnár Anikó - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20131006-ducimodell-lett-molnar-aniko-katz-david-videoja-riporterunk-divatbemutaton.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.