modell Görög Zita színésznő divatbemutató kollekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem zökkentette ki vezető modell szerepéből Görög Zitát, hogy a betervezett tavaszi-nyári kollekció helyett az őszi-télit mutatta be - tudta meg a Life.hu.

Ismert modellek és színésznők, mint Dobó Kata, Ónodi Eszter mutatták be a vezető magyar divattervezők új, tavaszi-nyári divatkollekcióit a hétvégén Magyarország legnagyobb divateseményén. Zita a Nubu kollekcióját viselte, de nem az eltervezett darabokat, azok ugyanis Párizsban ragadtak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kattints a képre, és nézd meg galériánkat a divatbemutató estéjéről!

"Minden szezonban Párizsban mutatjuk be a kollekciónkat, így egész héten a fashion weeken dolgoztunk. Csütörtök este ért véget a rendezvény, egy nap alatt kellett volna Budapestre repíteni a ruhákat. Sajnos nem jó repülőre kerültek és nem érkeztek meg a divatbemutatóra, így rögtönöznünk kellett: az őszi-téli modelljeinket mutattuk be. Hétfő reggel ért csak ide a kollekció" - tudtuk meg Kovács Adél tervezőtől.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.