műsorvezető Szebeni István állásinterjú munka Híradó büfé parkoló retró Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges állásinterjúja volt Szebeni Istvánnak. A győri tévé tulajdonosa egy parkoló retrobüféjében ajánlott munkát a volt híradósnak.

Ahogy a Life.hu is megírta, az M1 Híradójából kirúgott Szebeninek nemrég Szijjártó Péter ajánlott munkát. Most pedig több hónapos nélkülözés után - ami padlóra küldte a volt híradóst - újra a kamerák mögé ülhet - tudta meg a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A műsorvezető elárulta, nemcsak híradót fog vezetni, de riportokat is készít majd a győri televíziónak. "Vujity Tvrtkón keresztül kerestek meg, aki boldogan hívott fel ezzel a hírrel. Nem sokkal később meg is beszéltünk az O2 tulajdonosával egy találkozót, amely nagyon érdekesen zajlott, hiszen erre az M3-as bevezetőjénél, egy parkoló retrobüféjében került sor" - mosolygott Szebeni, aki nagyon örül annak, hogy nemsokára újra újságíróként és tévésként keresheti a kenyerét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.