Ábel Anita botránykönyv Kovács Kristóf ismertség csajozás szerelem Bálint Antónia magánélet Dömsödi Gábor Hajdú Péter Szabó Erika sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dömsödi Gábor nemrég megjelent könyvében lerántja a leplet Hajdú Péter párkapcsolatairól. A műsorvezető szerinte rendszerint olyan barátnőket választott, akik mellett ő is sajtónyilvánosságot kapott.

Újabb érdekes tények láttak napvilágot Hajdú Péterről. Dömsödi Gábor "Friderikusz és Hajdú serpája voltam" című botránykönyvében egykori kollégái szerelmi életét teregeti ki - tudta meg a Blikk.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Hajdú úgy vonzódik a híres emberekhez, mint éjjeli lepke a lámpafényhez. Így nagy büszkeség volt számára, hogy együtt járt Ábel Anitával. De nagyon büszke volt arra is, hogy a Big Brotherből megismerhette a BB Zsanett nevű lányt, és sok cikket írtak róluk. A legszebb történet Szabó Erikával kapcsolatos. Nagyon szép és kedves lány, akibe az ország összes facér férfija beleszeretett, korábban a Barátok közt Tildájának szerepét játszotta. Éreztem, hogy itt nem nagyon lesz esküvő, amikor Péter arról kezdett panaszkodni, hogy a lány Dabason lakik. Egyszer aztán egy felvétel előtt közölte a hírt: szakítottak.

"Bálint Antónia fő vonzereje Péter számára pedig az volt, hogy Kovács Kristóf (Kovács P. József tévébemondó gyermeke, a Fábry-show és a Showder klub producere) korábbi barátnője. Ez beárazta Péter szemében és nagyvaddá tette őt. Antónia azonban véleményét védő, harcosan érvelő lány volt. Gyakorlatilag ez lett a Bálint-Hajdú pár veszte is" - emlékszik vissza a kötetben Dömsödi.

Osvárt Andrea: "Nem akarok trófea lenni!"http://www.life.hu/legykepben/20131004-osvart-andrea-szineszno-nem-akar-csak-egy-trofea-lenni.htmlJennifer hasonmása gyűrűs menyasszony!http://www.life.hu/legykepben/20131008-eckert-anikot-az-xfaktor-sztarjat-ket-het-utan-jegyezte-el.htmlDömsödi: "Hajdúék egy nap még hálásak lesznek!"http://www.life.hu/legykepben/20131007-domsodi-gabor-friderikusz-es-hajdu-serpaja-voltam-cimu-konyvet-talan.htmlEzért torzul Zita fejehttp://www.life.hu/legykepben/20131007-debreczeni-zita-vadon-jani-trokan-nora-katz-david-videojaban.htmlGörög Zita ruhái elvesztekhttp://www.life.hu/legykepben/20131007-gorog-zita-modell-ruhai-nem-erkeztek-meg-a-divatbemutatora.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.