gyilkosság gyilkos rendőrség DNS Kátay Elek Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A helyszínelés eredményei, a holttest vizsgálata és a kihallgatások adatai alapján több jel is arra utal, hogy többen végeztek K. Krisztinával. 

A helyszínelés és a nyomozás adatai alapján több jel utal arra, hogy legalább két ember végzett a soroksári K. Krisztinával: abból, hogy az áldozatnak külön-külön összekötözték a két kezét és a két lábát, egyértelműen arra lehet következtetni, hogy több ember végzett a szerencsétlen nővel - nyilatkozta a Borsonline.hu-nak Kátay Elek, az ORFK nyomozó osztályának volt vezetője.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Mint azt a Life.hu is megírta, a múlt héten Soroksáron futás közben támadtak meg és végeztek ki különös kegyetlenséggel egy fiatal nőt, K. Krisztinát. Bár a helyszínen és a környéken talált anyagmaradványok értékelése és az arról szóló szakértői vélemény elkészítése rendszerint több mint két hetet vesz igénybe, amennyiben azonban bármelyik nyom gazdája szerepel a bűnügyi nyilvántartóban, a gyilkosok hamarosan kézre kerülhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.