Eltűntek a kihallgatott soroksári lakók

2013.10.09. 12:49

Nyoma veszett azoknak a soroksári lakosoknak, akiket a brutálisan meggyilkolt asszony ügyében kihallgattak a rendőrök.

Újabb fejlemény a soroksári emberölés kapcsán. Mint ismeretes, K. Krisztina kocogni indult szeptember 26-án, ám sohasem ért haza, mert brutálisan meggyilkolták. Az ügyben azóta is nyomoz a rendőrség, úgy tudni, hogy már DNS mintákat is találtak a helyszínen, sőt az is kiderült, hogy az elkövetők többen lehettek. Nemrég öt embert elvittek kihallgatásra a rendőrök, akik a gyilkosság helyszínétől nem messze laknak. A szomszédok szerint ezután a házban lakók eltűntek.

Forrás: Origo
Illusztráció

Páran tudni vélik, hogy a mostanra kihalt ház lakóitól még DNS-mintát is vettek a kihallgatás éjjelén, de elengedték őket - tudta meg a Blikk. "Az ott lakó család egyik napról a másikra tűnt el. Minden bizonnyal a környező településeken élő családjaikhoz menekültek. Nem kizárt, hogy tartottak valamiféle támadástól" - mondta a Soroksári Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke, Bokros Sándor. A gyilkosság helyszíne körül táborozó hajléktalanok egy része sem tett másképp, jobbnak látta lelépni. Pedig egy ideig ők is segítették a nyomozást, mivel láthatták a gyilkost. A kerékpárutat továbbra is két rendőr őrzi, bár Krisztina meggyilkolása után a legtöbbeknek esze ágában sincs arra közlekedni.

Megtámadták Bagi Ivánthttp://www.life.hu/legykepben/20131008-bagi-ivan-humoristat-sotetedes-utan-megkergettek.html Ismét világsztárral fotózkodott Palvin Barbihttp://www.life.hu/legykepben/20131008-palvin-barbara-magyar-modell-joseph-fiennes-brit-szinesszel-fotozkodott-instagram.html Megérkezett a szívtipró a Jóban Rosszban sorozatbahttp://www.life.hu/legykepben/20131004-szivtipro-erkezett-a-tv2-joban-rosszban-sorozataba-danyi-krisztian-szinesz.html Holtan találták meg a magyar extrémsportolóthttp://www.life.hu/legykepben/20131009-holtan-talaltak-meg-kinaban-a-magyar-extremsportolot-kovats-viktort.html Rossz élményekkel tért haza a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20131008-rakosi-annamaria-szepsegkiralyno-nehez-utazason-van-tul.html
SoroksárDNSeltűnésgyilkossággyanúsítottszomszédkihallgatáshajléktalan