magyar válogatott halál konkurencia poén Vundersőn és Zuperszexi Vadon Jani Egervári Sándor kínos pillanat Sebestyén Balázs Boros Lajos kegyeletsértés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egervári Sándor halott feleségével viccelődött Sebestyén Balázs a vasárnap esti Vundersőn és Zuperszexi debütáló adásában. A műsorvezető azóta a Class FM kedd reggeli adásában bocsánatot kért. Beszélt arról is, megviseli a sok kritika.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani ezúttal túllőtt a célon. Nem készültek fel eléggé és nem tudták, hogy egyik poénukkal Egervári Sándor egykori szövetségi kapitány feléségének emlékét sértik meg. A két műsorvezető a magyar válogatott hollandok elleni csúfos, 8-1-es vereségével viccelődött, amikor Egervári felesége szóba került - írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

"Egervári Sándort ébresztgeti a felesége. 'Szívem, kelj fel, már kilenc...' 'Micsoda? Kaptunk még egyet?' - ontotta magából a poént Balázs. Talán jót is lehetett volna nevetni ezen az ártatlannak szánt poénon, ha az ember tudja, hogy Egervári Sándor felesége, Egerváriné Schiffer Ágnes két évvel ezelőtt gyógyíthatatlan betegségben elhunyt. Akkoriban ezt nyilatkozta a volt szövetségi kapitány: "Óriási kettősség volt bennem. Helyt kellett állnom a válogatott élén, miközben a feleségemet otthon ápolták a gyermekeink" - mesélte szomorúan a szakember.

A műsorvezetők másik célpontja az egykori konkurens rádiónál dolgozó Boros Lajos volt, akit sikerült porig alázniuk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Boros rutinos öreg rókaként nem bosszankodott, mert úgy gondolja, Balázsék saját magukat minősítették ezzel. "Volt egy hölgy az első sorban, aki azt kérdezte: miért nem verem szájon Janit? Azt válaszoltam, minek? Nem én vagyok felháborodva. Balázs és Jani ügyes fiúk, számtalanszor felfedeztem mindkettőjüknél színészi játékot is, de ízlés szempontjából nagy különbség van köztünk. Több beszólásukat le sem reagáltam, hiszen a stílusuk őket minősíti, nem engem" - reagált a Bors megkeresésére a volt rádiós.

Sebestyén Balázs bocsánatot kért

A műsorvezető a Class FM kedd reggeli adásában bocsánatot kért a kínos eset miatt. Elmondta, hogy a viccelődés a magyar vereségnek, mint jelenségnek szólt, amiről akkor az egész ország beszélt. "Természetesen, ha megbántottam Egervári Sándort, akkor elnézést kérek tőle, de kell a dolgok mögé látni. Nem tudtuk, és azt gondolom, az ország kilencven százaléka nem tudta, mi a valódi helyzet."


Megosztó a műsor, ezért folytatják

Az első adás után rengeteg kritikát kapott Balázsék műsora, de nézettségileg jó helyen végzett. 1 millió 38 ezer embert kapcsolt rá, amivel a nézettségi lista 7. helyén landoltak egyből - írja a Bors. A lapnak Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója azt mondta: "számítottunk arra, hogy megosztja a közönséget és arra is, hogy sok kemény kritikát kap majd a műsor." Megerősítette, hogy a show folytatódik, a második adás pedig teljes más lesz. Balázs is nehezen viselte az elmúlt napok kritikáit. A Class Fm reggeli adásában úgy nyilatkozott: "megviseltek az elmúlt napok eseményei."


Tóth Marci családja széthullotthttp://www.life.hu/legykepben/20131014-az-rtl-klub-xfaktor-versenyzojevel-toth-marcellel-mentora-toth-gabi.htmlPéterffy Lili: "Csoda, hogy élek"http://www.life.hu/legykepben/20131014-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-peterffy-lili-az-mdct-es.htmlHajdú kipereli Dömsödit a gatyájából?http://www.life.hu/legykepben/20131014-domsodi-gabor-perekre-szamit-a-friderikusz-es-hajdu-serpaja.htmlKórházba került az MDC énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20131015-korhazban-volt-az-mdc-enekese-betegen-lepett-fel-a-musorban.htmlBetegen állt színpadra az MDC énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20131014-az-rtl-klub-xfaktoranak-elso-elo-adasabol-az-mdc-esett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.