X-Faktor Szabó Ádám Eckert Anikó Péterffy Lili Szex és New York Kiss Dani Kiss Ádám RTL Klub Sebestyén Balázs Jennifer Aniston Kristin Davis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg Eckert Anikó szabadulna a Jennifer Anistonnal való hasonlóságtól, addig Szabó Ádámot nem zavarja, hogy első látásra kiköpött úgy néz ki, mint a futballista Szalai Ádám. Péterffy Lili boldogan sminkeltette magát a Szex és New York Charlotte-ja stílusában, az MDC Kiss Danija szerint pedig néha kifejezetten előny, hogy fizimiskája Sebestyén Balázsra emlékezteti a lányokat.

Amíg nem került be az X-Faktor élő show-jába, kifejezetten hízelgőnek találta Eckert Anikó, hogy Jennifer Anistonhoz hasonlítják. A válogatásokon Tóth Gabi szúrta ki először, hogy a fiatal lány kinézete meglehetősen hajaz a Jóbarátok sztárjára, ezt követően pedig szinte minden cikkben így emlegették a tehetségkutató döntősét.

"Eleinte kedvesnek találtam, annál is inkább, mert nagyon szeretem Jennifert, szép és tehetséges művésznek tartom. Addig a pontig nincs gond az összehasonlítással, amíg nem csak így emlegetnek. De így, hogy folyton, már kicsit rosszulesik. Szeretném, ha az emberek azt is tudnák, hogy ki az az Eckert Anikó és a hangomért szeretnének" - nyilatkozta a Life.hu-nak néhány nappal ezelőtt a lány, aki a Fókusz riportjában már arról mesélt, hogy elege van a hasonlítgatásból, és hogy minden vele kapcsolatos cikkben megemlítik a színésznő nevét is. "Szerintem csak a hosszú, szőkésbarna hajam miatt emlékeztetem az embereket rá. Ha feltűzöm, én már nem is látom a hasonlóságot" - jelentette ki.

Fotó: AFP, Hámoris Zsófia/Life.hu
Fotó: AFP, Hámoris Zsófia/Life.hu

Az idei x-faktorosok közül azonban nem csupán Anikó emlékeztet valaki másra. Az első élő showkieső zenekarának, az MDC-neka gitárosa, Kiss Dani is sokakat Sebestyén Balázsra emlékezteti. A zenész úgy véli, azért ők ketten nem összekeverhetők, de hozzátette, jó pillanatokban nagyon jól jön ki a lányok előtt a hasonlóság.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv, Hámoris Zsófia/Life.hu
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv, Hámoris Zsófia/Life.hu

Szabó Ádám már egyáltalán nem csodálkozik azon, hogy a híres magyar futballistához, Szalai Ádámhoz hasonlítják. "Bár kamaszkoromban én is fociztam, sok megerősítést kapok, jobb, hogy a zenei pályán maradtam. Szép nagy füleim vannak nekem is, mint Ádámnak, csak az enyém el is áll sajnos" - nevet önironikusan az X-faktor tehetsége, akinek már a szülei is többször szóvá tették a szembetűnő egyezést.

Fotó: Hámoris Zsófia/Life.hu, MTI/Illyés Tibor
Fotó: Hámoris Zsófia/Life.hu, MTI/Illyés Tibor

Péterffy Lilinek először tizennégy éves korában mondták a barátai, hogy a vonásai nagyon emlékeztetnek a Szex és New York romantikus szereplőjére, Charlotte-ra. A gimnazista énekesnő boldogan vállalta, hogy a Fókusz stábja Kristin Davis stílusúra sminkelje, ugyanis úgy véli, nem csupán külsőre, de mentalitásra is hasonlít a színésznő által megformált karakterhez. "Nagyon hízelgő, hogy sok embernek ő jut eszébe rólam, egyáltalán nem zavar" - szögezte le Lili.

Fotó: AFP, rtlklub.sajtoklub.tv
Fotó: AFP, rtlklub.sajtoklub.tv

Csobot Adél tudja, ki nyeri az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-csobot-adel-istenes-bencevel-vezette-az-rtl-klub-xfaktoranak-hattermusorat.htmlOstromolják a nők az X-Faktor énekeséthttp://www.life.hu/szeress/20131014-csordas-akost-az-xfaktor-enekeset-szexajanlatokkal-bombazzak-a-nok.htmlAz MDC távozott elsőként az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131013-az-mdc-szikora-robert-csapata-esett-ki-elsokent-az-xfaktorbol.htmlÚjabb szerelmi dráma az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szeress/20131013-szabo-adam-toth-gabi-mentroaltja-nemreg-szakitott-baratnojevel-nikivel-de.htmlNejlonzoknis szex az X-Faktor színpadán - kritikahttp://www.life.hu/szorakozz/20131013-kritika-beszamolo-az-elso-elo-xfaktorrol-nejlonzoknis-szex-az-xfaktor.htmlAz X-faktor versenyzőinek óriási átalakulásahttp://www.life.hu/life/galeria/20131012-az-xfaktor-versenyzoi-a-donto-elott-es-utan-kepeken.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.