Egy harmadik is alszik Kökényék ágyában

ágy Kökény Attila alvás Mr és Mrs énekes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kökény Attila családi titkot fedett fel a TV2 Mr. és Mrs. csütörtöki adásában. Nem kettesben alszanak Arankával, hárman osztják meg a hitvesi ágyat.

Hiába küzd már évek óta Kökény Attila, hogy feleségével, Arankával végre kettesben tölthessen el egy éjszakát. Legkisebb gyermekük, Lali, még mindig velük alszik egy ágyban, pedig már 7 éves.

TV2 press
TV2 press

Attila feleségével, Arankával

"Mindent megtettünk már, hogy Lali ne velünk aludjon. Két ágyat is vettünk neki, egy a gyerekszobában áll, a másikat beraktuk a hálószobánkba. Hiába, befészkeli magát a mi ágyunkba. Pedig valamelyik nap már mondta, hogy a nagyfiúval alszik, de végül nálunk kötött ki. Engem ez nem zavar, nem idegesít, szeretek vele aludni. Ha össze akarunk bújni Arankával, akkor meg kell várni, amíg elalszik, utána áttesszük a saját ágyába. Ha mégis felébred, akkor visszabújik hozzánk, így ugrik a romantika. Az biztos, hogy 18 évesen már nem engedjük be mellénk az ágyba, szerintem pár hónap múlva kinövi ezt a rossz szokását, ugyanis most ment iskolába" - bizakodik Kökény Attila, a Megasztár 5 második helyezettje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.