Megfenyegették Sebestyén Balázst

pofon felháborodás Laky Zsuzsanna fenyegetés műsorvezető verés poén Vundersőn és Zuperszexi ketrecharc Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kőkemény ketrecharcos vadászik Sebestyén Balázsra. Dietz Gusztávnál a Vundersőn és Zuperszexi első adásában elsütött rosszízű poén verte ki a biztosítékot.

Ahogy a Life.hu is megírta, a műsorvezető Egervári Sándor elhunyt nejével viccelődött új show-jában. Balázs a Class FM egyik reggeli adásában ugyan bocsánatot kért Egerváritól, vicce azonban sokakat felháborított. Laky Zsuzsi szépségkirálynő férje, Dietz Gusztáv dzsúdzsucubajnok, ketrecharcos pedig szeretne egyet lekeverni Balázsnak - tudta meg a Blikk.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Balázs nemegyszer köszörülte már a nyelvét Laky Zsuzsin, és az Egervári néhai feleségéhez kapcsolódó vicc épp elég volt ahhoz, hogy Dietz kikeljen magából. "Egy javító-nevelő célzatú pofont biztos lekeverek neki, ha találkozunk. Azt szeretném, hogy mély nyomot hagyjon benne az a saller" - vetette fel a témát Dietz Guszti a Csúf igazság című rádióműsorban. "Eléggé ki vagyok rá hegyezve! A hírek és a történtek kapcsán előjöttek a régi sérelmeim. Annyiszor bántotta már meg a családomat! Az egyik műsorában azon viccelődött, hogy a párom nem tette le időben az érettségijét, aztán nem sokkal később jót nevetett azon, hogy a kislányom úgy néz ki, mint egy kisfiú" - mesélte a lapnak a harcos.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, 4D fotó: Facebook/Dietz Gusztáv
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, 4D fotó: Facebook/Dietz Gusztáv

Dietz Gusztáv feleségével, Laky Zsuzsival és kislányukkal

"Nem értem, hogy engedhet meg magának valaki ilyesmit, de ezzel a legutóbbi viccével, amiben Egervári Sándor elhunyt nejét vette a szájára, túl messzire ment! Megkeresem, és sort kerítek rá, hogy négyszemközt lehessek vele! Nem fog tudni kitérni!" - szögezte le ellentmondást nem tűrően Dietz Gusztáv.

Autóbalesetben meghalt a Kimnowak gitárosahttp://www.life.hu/legykepben/20131017-pribil-gyorgy-a-kimnowak-alapitoja-es-gitarosa-szerda-este-elhunyt.htmlA pornósztár jókislányként folytatjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20131015-sasha-grey-pornosztar-a-juliette-tarsasag-cimu-konyvet-nepszerusiti.htmlKihallgatták a megölt kocogó asszony kisfiáthttp://www.life.hu/legykepben/20131017-soorksari-gyilkossag-kihallgattak-a-megolt-kocogo-asszony-krisztina-kisfiat.htmlHalálhírét keltették, de él Bajor Imrehttp://www.life.hu/legykepben/20131016-bajor-imre-szinmuveszert-aggodtak-sokan-miutan-az-interneten-az-a.htmlÉlő adásban sírt Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131015-az-rtl-klub-xfaktoraban-krasznai-tunde-csupa-pozitiv-kritikat-kapott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.