gyilkosság kihallgatás kocogás Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három órán keresztül kérdezgették a rendőrök a 11 éves Rolit.

A néhány hete Soroksáron, kocogás közben meggyilkolt asszony kisfiát a rendőrök a gyilkosság estéjéről faggatták. Az apa ott volt a kihallgatáson, de amikor a pszichológus beszélt a gyerekkel, Lajost kiküldték. Ahogy azt korábban a Life.hu is megírta, Krisztinát szeptember 25-én ölték meg futás közben, előtte durván bántalmazták. A BRFK nyomozói nagyon széles körben hallgattak ki tanúkat az ügyben: beszéltek az asszony kollégáival, barátnőivel, és a férj barátaival is. "Utoljára vasárnap hallgattak ki a rendőrök, azt, hogy eddig hány kihallgatáson voltam, nem tudom megmondani" - nyilatkozta a Borsnak Kardos Lajos, Krisztina férje. A férfi elmondta, kisfiát egy speciálisan a gyerekek kihallgatására kialakított szobában hallgatták ki. Egy rendőrnő beszélt a fiúval, de a szobában volt még egy nyomozó és egy pszichológus is. Főképp a gyilkosság estéjéről kérdezték a fiút, körülbelül másfél órán keresztül. Majd egy kis szünet után egy pszichológussal beszélt Roli. Ekkor azonban az apuka már nem lehetett ott.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

Kardos Lajos a Borsnak elmondta, semmi konkrétumot nem mondanak neki a rendőrök a nyomozásról. A férfi minden további nélkül vállalta a poligráfos (hazugság) vizsgálatot, de a rendőrök eddig nem éltek ezzel a lehetőséggel. Hangsúlyozták, nem Lajost gyanúsítják, és a kihallgatások mindössze rutinfeladatok a nyomozók számára.

Eltűntek a kihallgatott soroksári lakókhttp://www.life.hu/legykepben/20131009-eltunt-a-soroksari-gyilkossag-ugyeben-kihallgatott-ot-ember.htmlZárul a kör a soroksári gyilkosok körülhttp://www.life.hu/legykepben/20131008-tobb-elkovetot-keres-a-rendorseg-a-soroksari-gyilkossag-kapcsan.htmlLáthatták a soroksári gyilkosthttp://www.life.hu/legykepben/20131004-hajlektalanok-lathattak-a-soroksaron-meggyilkolt-no-gyilkosat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.