Novák Pétert megviselte barátja halála

halál Novák Péter Kimnowak Pribil György baleset gitáros zenész RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész a végzetes balesetet megelőzően még beszélt telefonon Pribil Györggyel.

Pribil György szerda este vesztette életét egy autóbalesetben. A gitáros-zeneszerző alapító tagja volt a Kimnowak együttesnek. Barátja, Novák Péter azt mondta róla, a világ 10 legjobb gitárosa közé tartozott.

Forrás: Origo
Forrás: Origo

Novák Péter

"Zenészként egyedülállóan ösztönös tehetség volt. Autodidakta módon tanulta és hozta létre azt a különleges zenei teljesítményt, ami a világ legjobbjai közé emelte" - mesélte barátjáról Péter, akit egyedül az nyugtat meg, hogy a baleset előtt még beszélt az elhunyttal. "Akkor tényleg megszakadt volna a szívem, ha nincs köztünk legalább három mondat. Még legalább utoljára hallottam a hangját a telefonban" - emlékezett vissza szomorúan Novák Péter az RTL Klub Híradójában.

Varga Viktort megcsonkította Cynthiahttp://www.life.hu/legykepben/20131017-a-tv2-edes-elet-cimu-musoraban-gaspar-gyozo-varga-viktor.htmlMáris besokallt Eckert Anikóhttp://www.life.hu/legykepben/20131017-hasonmasok-az-rtl-x-faktorban-eckert-aniko-jennifer-anistonra.htmlMÁZS: "Megmérgeztek!"http://www.life.hu/legykepben/20131018-meszaros-arpad-zsolt-az-operettszinhaz-szinesze-poharaba-partidrogot-tettek.htmlBereczki Zoltán szerelmes?http://www.life.hu/legykepben/20131018-bereczki-zoltan-es-pokorny-lia-a-central-szinhaz-illatszertar-cimu.htmlEgy harmadik is alszik Kökényék ágyábanhttp://www.life.hu/legykepben/20131017-kokeny-attila-megasztaros-enekes-kisfiaval-alszik-derult-ki-a-mres.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.