Tóth Gabi Szikora Róbert X-Faktor Alföldi Róbert káromkodás Péterffy Lili párbaj Tóth Marci Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan a Life.hu megírta, az X-Faktor tegnap esti párbajából Péterffy Lili került ki győztesen, Tóth Marcell számára pedig befejeződött a verseny. A fiatal énekesnő annyira izgult, hogy versenydala előtt még egy káromkodás is kicsúszott a száján. 

Lili az első élő adás után arról beszélt, hogy rettenetesen megviselte a párbaj, amelyből akkor egyik legjobb barátja, Dani és zenekara, az MDC távozott. "Jobban izgultam, mint ha én álltam volna kint" - mondta akkor.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Nos, a 18 éves énekesnő most megtapasztalhatta azt is, milyen a kiesés szélére kerülni, ám a műsor után már mosolyogva, nyugodtan mesélt az érzéseiről. "Egész héten, már a produkcióm előtt is éreztem, hogy most én fogok párbajozni. A mentorok szombat esti kritikái után pedig még inkább. Mivel Alföldi Róbert és Szikora Robi rám, Gabi és Geszti Péter Marci bent maradása mellett voksolt, még tovább kellett izgulnom. Amikor behozták a nézői szavazatszámokat rejtő borítékot, szinte biztos voltam benne, hogy haza kell mennem. Még az is átfutott az agyamon, hogy varázslással átcserélem a nevet a borítékban, hogy versenyben maradhassak" - viccelődött Lili, aki a Republic Varázsolj a szívemmel! című slágerét választotta párbajdalának. "Magyarul jobban át tudom adni az érzéseimet, azért döntöttem így" - magyarázta.

A mezőny egyik legaranyosabb versenyzője azonban maga sem emlékezett arra, hogy a párbaj előtt Alföldi Róbert bátorítására nyomdafestéket nem tűrően reagált. "Kimegyek a színpadra és odab...om" kijelentésére mindenki felkapta a fejét. "Jaj, bocsánat, kihallatszott?" - kesergett Lili. "Pedig nem szoktam káromkodni. Annyira izgultam, hogy nem voltam magamnál" - tette hozzá. Mi megbocsájtjuk, és egyébként is, ez (is) az élő adás varázsa.

Tóth Marci távozott az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131020-xfaktor-donto-toth-marci-es-peterffy-lili-parbajozott-a-kieso.htmlMeglepő ruhadarab az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/legytrendi/20131020-erdesz-tamas-az-xfaktor-enekese-a-fat-phoenix-tagja-extrem.htmlCsobot Adél tudja, ki nyeri az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-csobot-adel-istenes-bencevel-vezette-az-rtl-klub-xfaktoranak-hattermusorat.htmlOstromolják a nők az X-Faktor énekeséthttp://www.life.hu/szeress/20131014-csordas-akost-az-xfaktor-enekeset-szexajanlatokkal-bombazzak-a-nok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.