Csak egy sztár lehet ByeAlex családjában

X-Faktor rokonság mentorok unokatestvér vidék ByeAlex Tóth Marci kiesés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex unokatestvére, Tóth Marcell esett ki az X-Faktor élő showjából vasárnap este. A sors úgy döntött, elég egy sztár a családban.

A két énekes ugyan nem ápolt mély rokoni kapcsolatot, Alex mégis szomorúan vette tudomásul, hogy unokatestvérét a közönség nem zárta a szívébe. Mivel a mentorok nem tudtak döntést hozni, Péterffy Lili és Tóth Marci sorsát a nézőkre bízták a vasárnapi X-Faktorban. A legkevesebb szavazatot Marci kapta, így neki kellett távoznia a műsorból.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Befejezte az X-Faktoros pályafutását az unokatestvérem, Tóth Marci. Én mindenképpen sikernek könyvelném el a helyében ezt a történetet. A srác 17 éves, vidékről jött, arról, amerről jómagam is származom. Életemben először kísértem figyelemmel az X-Faktort. Gratulálok ennek a fiúnak, mert ez egy kemény történet volt. Pontosan tudom, mi zajlik az ilyen műsorokban a háttérben" - írta közösségi oldalán Alex, aki annak idején teljesen ismeretlenül robbant be a köztudatba, amikor indult az Eurovíziós dalműsor válogatásán. Így pontosan tudta, milyen nehézségek vártak rokonára is.

"Olyanok ellen kellett hétről-hétre bizonyítania, akik közül sokan már elég régóta zenélnek, idősebbek vagy érettebbek, mint ő. Szerintem nem Marcinak kellett volna kiesnie és nem is párbajozó ellenfelének. Abban biztos vagyok, hogy a srác nem fogja elveszíteni a zeneszeretetét. Remélem, nem szomorodik most el, hiszen az univerzum szempontjából oly mindegy ez az egész. Holnap új nap virrad, felszárítja a könnyeket, holnapután pedig már nincs idő a kesergésre, mert dolgozni kell tovább" - bíztatta Marcit unokabátyja.

Egy szám erejéig visszatér Cipőhttp://www.life.hu/legykepben/20131021-cipo-bodi-laszlo-visszater-egy-dal-erejeig-a-republicbol-kilepett.htmlPéterffy Lili bekeményítetthttp://www.life.hu/legykepben/20131020-peterffy-lili-az-rtl-klub-xfaktoraban-toth-marcival-parbajozott-es.htmlTóth Gabi kiborulthttp://www.life.hu/legykepben/20131020-az-rtl-klub-xfaktorabol-toth-gabi-mentoraltja-toth-marci-esett.htmlMagánéletéről mesélt Alföldihttp://www.life.hu/legykepben/20131019-xfaktorrol-szinhazcsinalasrol-szabadsagrol-es-serulekenysegrol-beszelgetett-szily-nora-sztarszerzonk-alfoldi.htmlVarga Viktort megcsonkította Cynthiahttp://www.life.hu/legykepben/20131017-a-tv2-edes-elet-cimu-musoraban-gaspar-gyozo-varga-viktor.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.