Egy szám erejéig visszatér Cipő

halál zene szívelégtelenség dal kóma Republic Cipő zenekar visszatérés Bódi László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Felfedezni várost című dal hosszú ideje lapult a fiókban, ám egy készülő album munkálatai közben a Republicból kilépett gitáros, Tóth Zoltán eszébe jutott, milyen szép ajándék lehetne ez azoknak, akik a mai napig szeretik Cipőt - írja a Blikk.

Megható pillanat lesz minden Cipő-rajongónak, amikor meghallgatja a korábbi gitáros lemezét. Az albumon ugyanis egy olyan dal is hallható, amelyben maga Cipő "tér vissza a halálból" fél évvel azután, hogy örökre eltávozott.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

"A lemezmunkák közepette jött az ötlet, hogy nagyszerű meglepetés lehetne belőle a rajongók számára. Az utolsó pillanatig próbáltam őrizni a titkot, hogy lehetőleg otthon, az első postán érkező CD-k kibontása után derüljön ki a meglepetés" - árulta el a zenész a Blikknek, aki korábban nemegyszer dolgozott már a Republic zenekartól függetlenül Cipővel.

Cipő egykori zenésztársai úgy döntöttek, folytatják a zenélést, ám Tóth Zoltán nem értett egyet a döntéssel, hogy Sipos F. Tamással folytatódjon a Republic, ezért kiszállt a zenekarból. Ennek ellenére a Húsvéti hó című lemeze emlékeztetni fog korábbi zenekarának hangzásvilágára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.