Eva Rezesová élettársi kapcsolat tárgyalás vallomás halálos baleset alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt élettársa szerint Eva Rezesová alkoholproblémákkal küzdött, amit kezeltetni kellene.

Ismét az ítélőszék előtt Rezesová - az alkoholt rosszul tűrő, kiszámíthatatlan nőként jellemezte kedden a Gödöllői Járásbíróság előtt gyermeke anyját Erik Fischer, a szlovák milliárdosnő volt élettársa - írja a Bors.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo
Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Eva még a szeptemberi tárgyalásakor

"Nem ivott rendszeresen, de ha igen, akkor nagyon gyorsan megártott neki" - árulta el a férfi. "Ha ivott, Eva gyakran elrohant otthonról autóval, nem vette fel a telefonját, de az is előfordult, hogy balesetet színlelve próbálta felhívni magára a figyelmet" - fejtette ki Fischer, aki együttélésük évei után is figyelmeztette exe anyját: kezeltessék annak alkoholproblémáját. Hozzátette: látta Eva autóját kikanyarodni a háza elől, amikor egy csattanásra az ablakhoz ment a tragikus baleset hajnalán.

Ahogy a Life.hu is megírta, a szlovák milliárdosnő tavaly augusztus 21-én okozott halálos közlekedési balesetet - négy ember vesztette életét. A vád szerint gyorsan hajtott és ittasan vezetett, bár a nő korábbi tárgyalásán tagadta ezeket. A vádlott, illetve ügyvédje a keddi tárgyalás végén egyébként arra kérte a bírót, hogy helyezze házi őrizetbe, de kérelmét elutasították, arra hivatkozva, hogy fennáll a szökés veszélye - számol be a hvg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.