Batánovics Lili X-Faktor Szabó Ádám ByTheWay Fat Phoenix RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még messze az X-Faktor végső döntője, az előadók egy-egy kósza gondolat erejéig azért eljátszottak azzal, mire költenék a nyereményüket, illetve mi lenne az első, amit az eredményhirdetés után tennének.

Az élő show-ba való bejutást már önmagában is mindannyian egy hatalmas főnyereménynek élik meg, ám a még versenyben lévő énekesek legnagyobb vágya mégiscsak az, hogy a dobogó legfelső fokára állhassanak és egy lemezszerződéssel, valamint 12 millió forinttal gazdagabbak legyenek.

Szabó Ádám, aki a műsorban többször is elmondta, hogy többek között édesapjának énekel, akkor is a családjára gondolt, amikor arról volt szó, mit tenne, ha megnyerné a versenyt. "Elvinném a szüleimet valami olyan helyre, ahol kikapcsolódhatnánk, és meg tudnánk beszélni, hogy a továbbiakban hogyan legyen. Megbeszélnénk a fellépéseimet, az biztos, hogy az édesapám lenne a sofőr és a turnémenedzser" - jelentette ki.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A ByTheWay tagjai - amelynek énekese a verseny miatt tért haza külföldről- kijelentették, hogy először buliznánk egy hatalmasat, a pénzt pedig beraknák a bankba, hogy harminc év múlva még gazdagabbak legyenek.

A Fat Phoenix Erdész Tamása igencsak fáradt lehet, leszögezte, ha nyernének, egészen biztosan pihennének egy jót.

Batánovics Lili a verseny miatt hagyta abba a tanulmányait, ő arról beszélt, ha megnyerné a fődíjat, mindenképpen továbbtanulna, méghozzá olyan iskolában, amit eddig anyagi okokból nem engedhetett meg magának. A fiatal lányból természetesen előbújt a nő is, és hozzátette, eleinte biztosan sokat vásárolna, a maradékot pedig befektetné.

Az X-Faktorért tért haza a ByTheWay énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20131028-az-rtl-klub-xfaktoraban-a-bytheway-toto-africa-cimu-dalat.htmlTóth Gabi nem nyerhetné meg az X-Faktorthttp://www.life.hu/szorakozz/20131029-toth-gabi-enekesno-kijelentette-o-nem-nyerhetne-meg-az-xfaktort.htmlDrámai pillanatok az X-Faktor harmadik hétvégéjénhttp://www.life.hu/life/galeria/20131028-dramai-pillanatok-az-xfaktor-masodik-dontojeben-eckert-aniko-esett-ki.htmlEckert Anikó esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131027-eckert-aniko-esett-ki-az-xfaktor-2013-harmadik-dontojebol.htmlForró hangulat az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131026-az-rtl-klub-xfaktoranak-harmadik-elo-showjaban-szerelmes-dalokat-enekeltek.htmlRettegésben telt az x-faktoros hetehttp://www.life.hu/szorakozz/20131026-az-rtl-klub-xfaktoranak-mult-heti-parbajozoja-peterffy-lili-alfoldi.htmlSokkot kapott az X-Faktor kiesőjehttp://www.life.hu/legykepben/20131021-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentora-toth-gabi-segiti-a-kieso.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.